Ce știe Toni Iuruc despre Simona Halep și nu vrea să spună? „Nu vreau să înrăutățesc situația”

George Drafta 03.11.2022, 22:28
Ce știe Toni Iuruc despre Simona Halep și nu vrea să spună? „Nu vreau să înrăutățesc situația”

Toni Iuruc continuă să rămână un reper important în viața Simonei Halep. Asta chiar dacă cei doi au divorțat.

Simona Halep a depăşit şocul veştii primite din partea WADA. Şi îşi pregăteşte apărarea astfel încât să primească o suspendare cât mai mică în scandalul de dopaj în care este implicată.

Toni Iuruc nu vrea să înrăutățească situația lui Halep. Cu ce ar putea să o facă?

Constănţeanca a luat legătura cu o casă de avocatură care să o reprezinte în procesul pe care urmează să îl intenteze. Şi în urma căruia speră să poată obţină clemenţă din partea judecătorilor. Unul dintre motivele care ar trebui să îi facă mai optimişti pe fanii ei fideli a fost dezvăluit chiar de fostul ei soţ. Toni Iuruc a aflat anumite amănunte din tabăra campioanei noastre. Şi nu s-a ferit să le divulge presei.

„Oamenii au o strategie de apărare de top, nu vreau să zic ceva care ar putea să înrăutățească situația… Un gând bun, normal, ca orice om, ca orice român, dar doar atât. Are o echipă de avocați. De la un anumit nivel încolo, ea este singura care poate să răspundă.

Nu ne jucăm, sunt chestii serioase. Noi, ce-am avut de zis am zis. De la început am susținut-o cu toată dragostea, dar de acum încolo treaba e mult mai serioasă. Trebuie ca doar ea și cu echipa de avocați, conform strategiilor, să comunice. Restul, de pe lângă, ar trebui să-i lăsăm pe ei în pace, să-și facă treaba”, a declarat Toni Iuruc pentru Pro Tv.

Halep are motive de îngrijorare în privinţa viitorului ei în tenis
Halep are motive de îngrijorare în privinţa viitorului ei în tenis

Toni Iuruc a fost unul dintre primii oamenii care au reacţionat

Toni Iuruc s-a despărţit de Simona Halep în urmă cu mai puţin de două  luni. Dar fostul partener al sportivei a fost unul dintre primii care a intervenit. Atunci când a auzit vestea teribilă primită de româncă.

„Nu pot să cred așa ceva. O cunosc de trei ani pe Simona, din care minimum doi în circuit, și vă jur că această fată, fosta mea soție, este obsedată de un singur lucru: cinstea! Poți să-i iei orice Simonei, dacă i-ai luat cinstea, corectitudinea, o omori! Nu mai e om! Nu știu ce s-a întâmplat acolo, cu acel test, dar probabil este o greșeală. Simona nu ar fi făcut așa ceva nici dacă i-ai fi tăiat mâna ca să nu mai joace tenis.

Simona Halep nu ar trișa niciodată. Știți foarte bine că abia am terminat divorțul, aș fi putut să spun «No comment». Nu am cum să fac așa ceva, când cunosc acest om atât de bine, când am stat cu ea atâția ani. Simona era obsedată să nu greșească. Vă dezvălui ceva în premieră: nu bea niciodată nici măcar apă dacă sticla nu era sigilată. O desigila cu mâna ei, mereu era atentă. Este bolnavă de corectitudine”, a spus Toni Iuruc despre Simona, într-un interviu oferit Fanatik.

Tags:
Urmăriți Playsport.ro și pe