”Ce te mai motivează să joci fotbal la 38 de ani?”. Ronaldo, răspuns pentru jurnaliștii arabi

Bogdan Solomon 04.06.2023, 20:28
”Ce te mai motivează să joci fotbal la 38 de ani?”. Ronaldo, răspuns pentru jurnaliștii arabi

La cei 38 de ani ai săi, Cristiano Ronaldo nu doar că se află în continuare pe teren, dar a regăsit drumul spre gol în Arabia Saudită, la Al Nassr. Chestionat cu privire la aspectele care încă îl motivează să joace fotbal, portughezul a oferit un răspuns demn de unul dintre cei mai mari sportivi ai planetei.

Cristiano Ronaldo a dezvăluit cel mai motivează să joace fotbal la 38 de ani

În jumătatea de sezon petrecută în Golf, CR7 a ratat alături de echipa sa toate trofeele puse în joc, dar a bifat 16 meciuri și a reușit să înscrie de 14 ori. Contractul îi expiră abia în vara anului 2025, iar motivația pentru a continua nu a scăzut absolut deloc.

Cum reușește? Ei bine, a dezvăluit chiar el, în cel mai recent interviu acordat arabilor. Îl determină să meargă mai departe pasiunea pentru sportul rege, precum și bucuria de pe chipurile fanilor.

„Îmi place să fac ceea ce fac, pasiunea mea este să joc fotbal. Am jucat de mulți, mulți ani, dar încă îmi place să joc. Motivația mea de a juca este să-i fac pe oameni fericiți, să mă fac fericit, să-mi fac familia fericită și să-i fac pe toți copiii fericiți. Acesta este scopul meu”, a declarat Cristiano Ronaldo.

Elogiat de selecționerul Portugaliei: „Este la un nivel pe care nu l-am mai văzut până acum”

Chiar dacă cifrele înregistrate în stagiunea recent încheiată sunt departe de cele din vremurile în care evolua pentru Real Madrid sau Juventus, selecționerul Portugaliei, Roberto Martinez, a vorbit la superlativ despre starul lui Al Nassr, lăsând impresia că va continua să se bazeze pe serviciile sale multă vreme de acum înainte.

„Când vezi că un jucător a jucat 50 de meciuri pentru echipa națională, asta e o carieră foarte bună. Când vezi un jucător care ajunge la 100 de jocuri pentru echipa națională, este evident o figură iconică.

Când vorbim de Cristiano Ronaldo, este un caz unic. Un jucător care ar putea ajunge la 200 de jocuri pentru echipa națională. Cred că este nevoie de o direcție complet nouă a modului de a privi profesia

Cristiano Ronaldo aruncă o privire asupra modului în care se confruntă cu profesia, cum să trăiască profesional, cum să fii maximalist și cum să fii o persoană grozavă care vrea doar să devină mai bună. El este la un nivel pe care nu l-am mai văzut până acum”, a spus Martinez.

Cristiano Ronaldo a reușit să marcheze nu mai puțin de 118 goluri în cele 198 de meciuri bifate pentru echipa națională, doborând astfel recordul iranianului Ali Daei, care a rămas cu „doar” 109 reușite.

Urmăriți Playsport.ro și pe