„Cea mai bună decizie.” Marica, plecăciuni în fața lui Edi Iordănescu

Alex Matei 21.11.2023, 13:33
„Cea mai bună decizie.” Marica, plecăciuni în fața lui Edi Iordănescu

Ciprian Marica are numai cuvinte de laudă despre Edi Iordănescu. Selecționerul a calificat România la Euro după o pauză de 8 ani. Naționala trebuie să nu piardă în ultimul meci ca să obțină primul loc în grupa de calificare.

Marica este impresionat de jocul făcut de România în ultimul meci din preliminarii. Victoria cu Israel i-a dus pe tricolori la Campionatul European de fotbal din 1994. Acționarul Farului Constanța l-a lăudat pe selecționer pentru decizia titularizării lui Pușcaș.

„A demonstrat că e selecționer și a avut curaj și tot ceea ce îi trebuie unui selecționer ca să ia decizia așa cum o simte el, fără să fie influențat de presă sau de presiunile care sunt pe un jucător sau altul. Mă refer aici la decizia de a-l băga pe Pușcaș titular, s-a dovedit a fi cea mai bună decizie.

Pușcaș a făcut poate cel mai bun meci al său la echipa națională, a și reușit să marcheze, în ciuda faptului că avea o presiune, la echipa de club evolua destul de rar și puțin. Cred că dacă întrebai pe oricine în România dacă l-ar fi băgat pe Pușcaș titular, ar fi zis ”nu”.

El a fost singurul care l-a simțit la antrenamente, a crezut în el și din punctul ăsta de vedere trebuie să-l felicit. Sper să fie la fel de inspirat, să aibă continuitate la echipa națională și să vină cu un turneu european bun, reușit”, a spus Ciprian Marica pentru PRO TV.

Un egal pentru locul 1 în grupă

România joacă ultimul meci din preliminariile pentru Euro, în această seară, cu Elveția. Jocul de pe Arena Națională va fi LIVE pe playsport.ro, de la ora 21:45.  În cazul în care nu pierde naționala termină pe locul 1 grupa de calificare și va fi în urna a doua a tragerii la sorți pentru Campionatul European de fotbal.

Urmăriți Playsport.ro și pe