Cea mai mare cotă din lume azi pe victoria Spaniei e aici!

Andrei Alexandra 27.11.2022, 14:51
Cea mai mare cotă din lume azi pe victoria Spaniei e aici!

Astăzi, de la ora 21:00, Cupa Mondială ne oferă primul mare șoc, duel între două forțe de nivel maxim, o partidă care ar putea fi oricând chiar finala turneului: Spania – Germania. Deși suntem doar în faza grupelor, miza este colosală. Pentru că nemții au pierdut incredibil în primul meci cu Japonia și își joacă supraviețuirea în fața ibericilor care au spulberat Costa Rica, 7-0 la debut! Ei bine, la Mozzart Bet, un regal fotbalistic de felul acesta nu putea fi ignorat. Ai cea mai mare cotă din lume pe victoria Spaniei azi, doar AICI, pe mozzartbet.ro! 

Doar prin oferta Mozzart Bet, victoria spaniolilor astăzi are cota…. 2,60! Adică, dacă joci doar acest meci pe bilet, în varianta mai sigură, miza ta va fi dublată și chiar mai bine! Iar dacă vei combina cea mai mare cotă din lume cu alte meciuri de la Mondial, poți ajunge la un bilet cu o cotă impresionantă.

Aici e cea mai mare cotă din lume pe victoria Spaniei!

Spania – Germania e un meci pe care îl așteaptă sute de milioane de suporteri, așteptând răspunsuri. Este Spania, o națională în schimb de generații, gata să calce pe urmele glorioasei reprezentative cu Xavi, Pique și Iniesta? Sau a fost Costa Rica doar un adversar prea facil? Germania: adio statutul de forță a fotbalului Mondial? Ori acel 1-2 cu niponii a fost pur și simplu un accident, cu asiaticii profitând de o cădere întâmplătoare a trupei lui Hansi Flick?

Profită de cea mai mare cotă din lume pe victoria Spaniei, intră AICI!

Luis Enrique nu are indisponibili și nici îngrijorări legate de lot după succesul inaugural, în vreme ce la nemți doar Leroy Sane, absent cu Japonia, e în dubii. A revenit la antrenamente în ultimele zile după problemele la genunchi, dar nu se știe cert dacă se va miza pe el din startul partidei ori va intra pe parcurs. În concluzie, avem toate vedetele gate de show, așa că intră și tu pe mozzartbet.ro și pregătește-te ca un suporter de Mondial!

De ce să mizezi pe succesul spaniolilor

  • Ultimul duel Spania – Germania vine din Liga Națiunilor, în noiembrie 2020. A fost un uluitor 6-0 pentru iberici, chiar dacă nemții îi aveau în teren pe Neuer, Sule, Kroos, Gnabry ori Sane! Mai mult decât atât, Spania nu a pierdut în ultimele trei dueluri cu Germania, iar entuziasmul din debutul Mondialului versus prăbușirea cu niponii pot conta enorm în plan mental.
  • Cândva o defensivă impenetrabilă, Germania a primit gol în toate ultimele 7 partide oficiale disputate! Inclusiv de la naționale precum Ungaria ori Japonia. De partea cealaltă, Spania a marcat în toate ultimele 7 partide oficiale disputate! Depășind defensive precum cele ale Elveției ori Portugaliei.

Intră pe mozzartbet.ro acum și profită de Spania – Germania!

  • După succesul iarăși nesperat, de azi, al reprezentativei din Costa Rica în fața Japoniei, ibericii nu vor risca să ajungă în scenariul complicat cu toate cele 4 echipe având 3 puncte, cu un eșec în fața Germaniei. Mai ales că ultimul lor meci e cu niponii! Un succes ar liniști parcursul băieților lui Luis Enrique și ar mai ridica din presiunea de pe ultimul meci din grupă.
  • Cu zero puncte după primul meci al grupei, nemții știu clar că victoria e esențială diseară. Așadar, sunt obligați să atace, să se deschidă, ceea ce se traduce inclusiv în cale liberă pentru contraatacuri extrem de periculoase pentru spanioli! Iar Ferran Torres, dublu marcator cu Costa Rica, de-abia așteaptă un astfel de scenariu.

Aici e cea mai mare cotă din lume pe victoria Spaniei!

Urmăriți Playsport.ro și pe