Cea mai mare țeapă a lui Varga nu e Șumudică. Alex Chipciu a fost pus pe linie moartă după ce a încasat un salariu regesc

Bordei Radu / 30.08.2021, 20:39
Cea mai mare țeapă a lui Varga nu e Șumudică. Alex Chipciu a fost pus pe linie moartă după ce a încasat un salariu regesc

Plecarea lui Marius Șumudică a declanșat un adevărat exod la CFR Cluj. Campionii așteaptă momentul în care Dan Petrescu va fi instalat oficial, pentru a treia oară la echipă. Acesta deja a făcut liste cu ce jucători va păstra, dar și cu cei cu care nu mai dorește să lucreze.

Unul din numele importante care ar putea părăsi echipa în aceste zile este Alex Chipciu. Mijlocașul de 32 de ani a avut un conflict și cu Marius Șumudică, înainte de dubla cu Young Boys Berna. Fostul fotbalist al FCSB-ului a efost exclus din lot, apoi reprimit. Dar se pare că aventura lui se apropie de sfârșit.

Suma incredibilă cheltuită de CFR Cluj cu Alex Chipciu. I-a lăsat o gaură în buzunar patronului echipei

Venirea lui Alex Chipciu a fost considerată o adevărată lovitură, la CFR. Un internațional cu multă experiență, acesta trebuia să aducă și mai multă valoare unui lot oricum puternic. Fotbalistul a fost convins cu un salariu impresionant pentru România, 30.000 de euro lunar. Chipciu a ajutat la câștigarea a două titluri consecutive, dar nu s-a remarcat la fel de mult ca în alte părți. A contribuit doar cu 3 goluri și 5 pase decisive, în 58 de partide.

Alex nu s-a impus niciodată în primul „11”, chiar dacă clubul a cheltuit aproape 1 milion de euro cu el, mai precis în jur de 750.000 de euro. Și acum este pe picior de plecare.

Îi caut deja echipă, mai este puțin timp! Cred că putem să îi găsim ceva în Turcia, a anunțat impresarul Ioan Becali, după scandalul cu Marius Șumudică

Alex Chipciu, discuție lămuritoare cu patronul și viitorul antrenor

Chiar dacă Marius Șumudică este istorie la CFR Cluj, situația lui Chipciu tot nu este lămurită. Mai ales după ce fotbalistul nu a fost inclus în lotul pentru marele meci cu FCSB. Dan Petrescu a condus acel meci, el a decis echipa și tactica, de aceea mijlocașul de 32 de ani a vrut să lămurească situația.

Portarul Figueiredo şi jucătorii de câmp Latovlevici, Păun, Hoban, Tahiri, Meleke şi Butean au fost ceilalți jucători, omiși de Dan Petrescu din lotul pentru derby-ul câștigat duminică seara. Se pare că Dan Petrescu vrea să renunțe la mare parte dintre acești fotbaliști. Antrenorul dorește să reconstruiască echipa și deja a început să facă mișcări importante.

Mihai Bordeianu a fost unul din elementele principale în cucerirea titlului, în ultimii ani. Iar acum fotbalistul se întoarce să lucreze iar cu Dan Petrescu. Și nu va fi unicul nou venit.