Cea mai senzuală antrenoare din sportul românesc, dezvăluiri fără perdea: „Primesc mereu propuneri indecente” (GALERIE FOTO)

Catinca Giosanu 06.12.2022, 17:55

Mihaela Evi, cunoscută drept cea mai senzuală antrenoare de handbal, a făcut o serie de dezvăluiri şocante despre viaţa ei privată. Antrenoarea în vârstă de 34 de ani a mărturisit că i se întâmplă destul de des să primească cereri în căsătorie prin intermediul rețelelor de socializare. Cum procedează atunci când primește propuneri indecente.

Probleme inedite întâmpinate de Mihaela Evi

Antrenoarea, care în vara trecută a fost secund la echipa națională de tineret a României, a explicat care este motivul pentru care postează fotografii sexy pe Instagram.

Sătula de comentariile indecente ale fanilor săi, bruneta a decis să dea cărțile pe față.

Sexy-antrenoarea primeşte propuneri indecente de la fani

Cea mai sexy antrenoare din țară are o mulțime de urmăritori pe Instagram. Ea s-a făcut remarcată prin fotografiile provocatoare pe care obișnuiește să le posteze pe contul oficial. Însă nu este mulțumită de felul în care o privesc oamenii acum.

Antrenoarea își dorește să fie apreciată pentru eforturile pe care le depune pentru a-i ajuta pe alții să facă performanță în handbal.

Eu antrenez fete de clasa a VIII-a și a IX-a, dar fetele mele își ajută părinții la muncile de acasă. De la chestii simple în casă până la a da de mâncare la animale. Nu vin machiate, rujate, n-au timp, se grăbesc să ajungă acasă să strângă fânul.

Dacă le-aș trezi la ora 2:00 noaptea să facă antrenament, ar fi cele mai fericite. Totuși, la fete sunt și mai mari tentațiile, gagicile astea frumoase de pe Instagram sau TikTok sunt considerate un ideal. Dar sunt norocoasă, fetele astea ale noastre sunt cuminți. Eu le-am scos dintr-un mediu unde munceau. Au animale, au treabă prin gospodărie, nu cred că aveau timp să stea pe telefon.”, a spus Mihaela Evi, potrivit gsp.ro.

”Îmi scria dacă trimit poze nud pe bani”

Sexy-antrenoarea a dezvlăluit cum gestionează situația atunci când este pusă într-o ipostază jenantă de către cei care îi urmăresc activitatea în mediul online.

Eu petrec foarte puțin timp pe Instagram, chiar dacă nu pare. Eu intru pe rețelele de socializare și pentru a ține legătura cu elevele mele. Îmi și place, sunt pasionată de fotografie, dar nu e viața mea! Fac și postări plătite, dar nu e activitatea mea principală. (…)

Deunăzi mi-a trimis un copil mesaj. Îmi scria dacă trimit poze nud pe bani! Puteam să-i fiu mamă. L-am întrebat dacă s-a băgat alocația. Ce să-i răspunzi?! „Lasă că te apuci de videochat!”, scriu oameni care habar n-au cine sunt eu cu adevărat. Și mama a ajuns să îmi spună să nu mai vorbesc. Dar de ce?! Este ok să pozez.”, a mai spus Mihaela Evi.

”Soțul meu mi-a spus să nu mai fac asta, dacă nu-mi mai
doresc”

Mihaela Evi, cea care conduce destinele echipei secunde de la Gloria Bistrița, a fost la un pas să renunțe la antrenorat. Ea a vrut să se retragă din handbal după meciul dintre echipa sa și Arena Tg. Mureș, scor 37-37.

După meciul ăla, două nopți nu am dormit. Am un copil de crescut, care mă întreba noaptea „Mami, de ce nu dormi? Mami, ce s-a întâmplat?”. Are 10 ani, reușește să înțeleagă destul de multe lucruri. Cred că sunt prea tânără să o iau razna la vârsta asta. Cum reușesc să fac o jucătoare să fie luptătoare când ea iese de pe teren mereu învinsă?

Soțul meu mi-a spus că e ok și că trebuie să găsim soluții să nu mai fac asta, dacă nu-mi mai doresc. Acum, în fiecare dimineață mă întreabă dacă mergem la antrenament.”, a povestit sexy-antrenoarea, în podcast-ul Hai cu Link.

Urmăriți Playsport.ro și pe