Cea mai sexy voleibalistă din lume, imagini aproape interzise pe net. Cum a putut să pozeze în saună

Alex Matei 23.03.2023, 17:27

Kayla Simmons, șatena considerată cea mai sexy vedetă de volei din lume, și-a încântat urmăritorii cu fotografii rare cu ea. Celebra sportivă a publicat o serie de imagini extrem de sexy care i-au înnebunit pe fani. Cum s-a pozat, fără inhibiții, frumoasa voleibalistă.

Kayla Simmons, imagini demențiale pe Instagram

Kayla Simmons, una din cele mai frumoase jucătoare de volei din lume, a renunțat la cariera de sportivă pentru a-şi urma pasiunea. Tânăra este considerată cea sexy jucătoare de volei din lume. Șatena este conștientă de faptul că arată foarte bine și își bucură cei peste 900.000 de „urmăritori” de pe Instagram cu poze în care apare în ținute extrem de decupate.

Ultimele imagini postare pe platforma de socializare de cea mai sexy jucătoare de volei din lume i-a lăsat pe toți fără cuvinte.

Fosta sportivă s-a pozat sexy într-o saună

Cea mai sexy voleibalistă din lume a publicat o serie de imagini care i-au pus pe jar pe bărbații care o urmăresc în mediul online. Tânăra și-a etalat formele perfecte în cel mai decupat maiou pe care îl avea în garderobă. Fotografiile au fost realizate într-o saună. Fanii consideră că șatena este prea sexy pentru volei și că îi stă mai bine defilând în ținute provocatoare pe podium.

A abandonat cariera sportivă pentru a se dedica modelingului

Supranumită și „cea mai fierbinte femeie de pe Instagram”, Simmons, în vârstă de 27 de ani, a fost aspru criticată de marile voci ale sportului care a consacrat-o. Tânăra nu a fost de acord cu decizia oficialilor. Ea s-a opus vehement, iar acest lucru a costat-o extrem de scump. A trebuit să renunțe la voilei, dar nu îi pare rău deloc.

Presa străină arată că frumoasa Kayla Simmons și-a abandonat cariera sportivă pentru a se dedica în întregime modelingului. Americanca în vârstă de 27 de ani este foarte atentă la felul în care arată. Ea obișnuiește să petreacă mult timp în sala de fitness, iar recent a fost surprinsă la saună, acolo unde s-a relaxat de una singură.

Potrivit cercetărilor, mersul regulat la saună servește ca o prevenire a bolilor cardio-vasculare, boli care, din păcate, sunt în fruntea topului mortalității nu doar în Europa.

Urmăriți Playsport.ro și pe