Cristiano Ronaldo cheltuie pe ceasuri scumpe banii arabilor. Portughezul și-a adăugat o nouă piesă în colecția sa impresionantă, prețul este uriaș. Foto

Iosif Pintilie 21.11.2023, 18:41
Cristiano Ronaldo cheltuie pe ceasuri scumpe banii arabilor. Portughezul și-a adăugat o nouă piesă în colecția sa impresionantă, prețul este uriaș. Foto

Cristiano Ronaldo este plătit regește la arabi. Lusitanul câștigă 200 de milioane de euro anual la Al Nassr, ceea ce ii permite să își satisfacă cele mai mari pretenții.

Ceasurile sunt una dintre sensibilitățile lui. Recent, acesta a investit într-un model extravagant, al cărui preț este unul realmente exclusivist.

Ce ceas și-a cumpărat Ronaldo

Recent, Cristiano Ronaldo a pus mâna pe o bijuterie a brandului de lux Jacob&Co. Acest ceas este făcut din aur alb de 18 karate și valorează peste 630.000 de euro.

Este placat cu emerald verde, semn de respect pentru Arabia Saudită, țară în care joacă Ronaldo și care această culoare pe steag.

Colecția de ceasuri a lui Ronaldo este una impresionantă. În 2021, aceasta era estimată la peste 6 milioane de euro. Printre exemplare se numără un Hublot MP-09, un Breguet Classique 5349, un Franck Muller Cintree Curvex Tourbillon, un Rolex GMT-Master ori un Bulgari Octo Bourbillon Full Baguette Diamonds.

Primul ceas din listă, Hublot MP-09, este cel mai scump ceas din colecție. Deși tradiția spune că prețul este ținut secret, estimările spun că acesta valorează două milioane de euro.

Ronaldo a scris istorie în preliminariile EURO

Portugalia s-a calificat la EURO după un parcurs perfect în preliminarii. Selecționata lui Roberto Martinez a câștigat toate meciurile jucate în preliminarii.

„Calificare istorică, 100% victorioși! Felicitări, Portugalia”, a fost mesajul transmis de Ronaldo pe Instagram, despre reușita Portugaliei.

Ultimul meci necâștigat de Portugalia este înfrângerea din sferturile de finală ale Cupei Mondiale, cu Maroc, din decembrie anul trecut.

Urmăriți Playsport.ro și pe