”Cel mai bun Dennis Man văzut vreodată”. Românul face furori în Italia

Alex Vartolomei 20.09.2023, 12:45
”Cel mai bun Dennis Man văzut vreodată”. Românul face furori în Italia

Dennis Man (25 de ani) traversează o perioadă bună la Parma și pare că tinde să devină un jucător crucial pentru fomația italiană.

Ultima prestație a lui Dennis Man i-a încântat pe junaliștii italieni și i-a determinat să îl laude la scenă deschisă pe fostul fotbalist al celor de la FCSB. Jurnaliștii din Peninsulă consideră că fotbalistul român este la un nivel bun, chiar dacă s-a în ultimele luni s-a confruntat cu o serie de accidentări.

„Cel din aceste prime săptămâni de campionat este cel mai bun Dennis Man văzut vreodată în tricou Parmei. Românul pare să fi înflorit în sfârșit după ani de suișuri și coborâșuri, iar continuitatea sa este demonstrată de cifrele din acest campionat”, au specificat junaliștii de la Parmalive.

Dennis Man a înscris trei goluri și a oferit o pasă decisivă în ultimele șapte meciuri din campionat.

Dovadă a continuității sale sunt cifrele din acest campionat, care îl clasează în top. Man a marcat trei goluri și a dat o pasă de gol în ultimele șapte meciuri de campionat, la fel ca în precedentele șaptesprezece partide. Creștere în continuitate pentru fostul mijlocaș de bandă al FCSB-ului, care este în sfârșit pregătit să decoleze.”, au notat italienii.

Internaționalul român a evoluat în primul său meci de la revenirea după accidentare. El a marcat al doilea lui gol al sezonului pentru Parma. La finalul partidei, Dennis Man a oferit mai multe declarații și i-a liniștit pe suporterii clubului, cu privire la situația sa din momentul actual.

„Am venit aici să jucăm și să câștigăm. Am găsit un pic de continuitate la antrenament, iar acum sunt bine fizic și sunt mulțumit de ceea ce pot oferi echipei. Antrenorul mă trimite în teren și vreau să-mi ajut colegii să câștige. Sunt bine acum. Am lipsit două săptămâni, dar acum vreau să rămân alături de echipă. Sunt fericit pentru astăzi, am făcut un meci bun și suntem fericiți. Muncim în fiecare zi, suntem împreună și mă bucur că suntem o echipă competitivă.”, a spus Dennis Man, potrivit ParmaLive.

Urmăriți Playsport.ro și pe