Cel mai dorit campion mondial și-ar fi dat acceptul să joace în Premier League. Chelsea a câștigat bătălia pentru semnătura lui

Catinca Giosanu Bucur Dan 31.12.2022, 11:05
Cel mai dorit campion mondial și-ar fi dat acceptul să joace în Premier League. Chelsea a câștigat bătălia pentru semnătura lui

Enzo Fernandez încheie anul într-o notă bună. Faimosul fotbalist s-ar fi înțeles cu conducătorii clubului Chelsea Londra pentru un transfer de la Benfica. Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp de către jurnalistul italian Fabrizio Romano. Detalii de ultim moment!

Enzo Fernandez, planuri mari pentru 2023

Enzo Fernandez este hotărât să schimbe echipa. Faimosul fotbalist a luat o decizie importantă după ce a impresionat la Campionatul Mondial din 2022, desfășurat în Qatar.

Cel mai dorit campion mondial s-ar fi decis deja unde vrea să joace anul viitor. E doar o chestiune de timp până când va fi prezentat oficial, potrivit jurnalistului italian Fabrizio Romano.

Motivul real pentru care Fernandez vrea să plece de la Benfica

Enzo Fernandez, cel mai bun tânăr jucător de Cupa Mondială 2022, a avut mai multe oferte, însă a ales să meargă la Chelsea Londra, după cum arată sursa citată mai sus.

Potrivit publicației A Bola, Benfica a primit două oferte în valoare de 127 de milioane de euro pentru Enzo Fernandez. Portughezii au evitat să ofere detalii despre echipele care și-au manifestat interesul pentru tânărul fotbalist. Mijlocașul în vârstă de 21 de ani pare să fie însă hotărât să se mute la Londra.

În cazul în care se va face transferul, reprezentanții grupării din Lisabona, vor obține un profit uriaş, mai ales că portughezii au virat doar 12 milioane de euro către River Plate, în vara anului 2022, când l-au cumpărat pe Enzo Fernandez.

Cine este Enzo Fernandez

Enzo Fernandez a impresionat la naționala Argentinei la Cupa Mondială din Qatar. Mijlocașul a câștigat premiul pentru cel mai bun tânăr jucător. Astfel, el și-a atras o mulțime de fani. Înainte de acest succes, nu i-a mers prea bine.

Fernandez nu a marcat niciun gol sezonul acesta la Benfica. El are doar un assist, deși a jucat în cinci meciuri. 427 de minute a prins Enzo Fernandez în tricoul celor de la Benfica.

Urmăriți Playsport.ro și pe