Cel mai fericit sportiv legitimat la Rapid. Denisa Dedu a devenit o mămică de nota 10

Moldoveanu Camelia / 29.12.2021, 11:31

Handbalista Denisa Dedu a devenit mămică pentru prima dată. Clubul Rapid, acolo unde este legitimată portărița, a anunțat fericitul eveniment pe pagina de Facebook.

Denisa Dedu, portărița echipei naționale a României, a devenit mămică

Legitimată la Rapid și portărița echipei naționale de handbal a României, Denisa Dedu se poate declara o femeie complet împlinită. La câteva luni după ce s-a logodit cu handbalistul Ciprian Șandru, Denisa Dedu a devenit mămica unui băiețel de nota 10. După cum anunță pagina se Facebook a clubului de handbal Rapid București, cei doi părinți au ales ca pe micuțul lor să-l cheme Dominic.

O veste minunată pentru Familia Rapid!🇱🇻
👨‍👩‍👦Denisa Dedu și Ciprian Șandru au devenit părinți în cursul zilei de ieri. Băiețelul lor, Dominic, este perfect sănătos și a primit nota 10 la naștere.
Îi felicităm și le dorim tot binele din lume!”, au anunțat cei de la Rapid.

Denisa Dedu are un palmares impresionant, fiind componentă a echipei naționale a României începând de la Campionatul Mondial de Handbal Feminin din 2011, desfășurat în Brazilia. Ea este vicecampioană naţională în 2014, iar în 2015 şi 2016 a obţinut bronzul în întrecerea internă. Denis a mai cucerit: o Cupă a României în 2013 și o Supercupă a României în 2019; o medalie de argint la Campionatul Monidal Universitar în 2016 și Cupa EHF cu Siofok în 2019.

După ce a evoluat la CMS București, Denisa Dedu urmează să intre în echipa celor de la Rapid când o să revină pe teren.

Oana Manea a revenit în activitate, după doi ani de absență

Oana Manea a revenit în activitate, după doi ani de absență. Jucătoarea în vârstă de 36 de ani și-a anunțat retragerea din activitate în 2019, după despărțirea de CSM București. Oana Manea este una dintre cele mai titrate jucătoare românce din ultimii 15 ani. Ea a fost căpitanul echipei naționale a României și a câștigat nu mai puțin de 12 titluri de campioană, patru Cupe și patru Supercupe.

Mai mult, ea a câștigat trofeul Champions League în 2016 cu CSM București. A jucat 12 ani la Oltchim Râmnicu Vâlcea, cu care a jucat de asemenea o finală în cea mai importantă competiție europeană la nivel de cluburi. De asemenea, a jucat un sezon și pentru Krim Ljubljana, înainte de a reveni în România, la CSM București, pentru care a jucat timp de cinci sezoane înainte de a se retrage.

Oana Manea nu a putut rezista însă departe de handbal decât doi ani. Ea a decis să revină și a semnat cu Rapid, după cum a anunțat clubul giuleștean pe pagina oficială de Facebook.