Cele două schimbări care au transformat total jocul Rapidului. Pancu a observat unde a fost cheia revirimentului giuleștean

Moldoveanu Camelia / 30.01.2022, 08:30
Cele două schimbări care au transformat total jocul Rapidului. Pancu a observat unde a fost cheia revirimentului giuleștean

Rapid a remizat cu UTA Arad, scor 1-1, după un meci în care giuleștenii au rămas în inferioritate numerică. Daniel Pancu a analizat jocul echipei sale de suflet și a identificat schimbările care au influențat complet jocul elevilor lui Mihai Rotaru.

Daniel Pancu a găsit punctele tari ale Rapidului

Daniel Pancu, fostul fotbalist și antrenor al Rapidului, consideră că echipa sa de suflet a făcut „o tradiție” din a juca în inferioritate numerică fără a pierde meciul. Acesta consideră că galeria giuleștenilor influențează foarte multe jocul, însă de această dată o transformarea a venit în urma intrării pe teren a jucătorilor Rareș Ilie și Alexandru Ioniță.

Este în tradiţia Rapidului să facă astfel de jocuri. Să fie în inferioritate numerică şi să revină cu ajutorul publicului. Fanii Rapidului nu te lasă să simţi că joci în zece oameni. Rareș Ilie și Alexandru Ioniță au intrat foarte bine în joc și s-au achitat și de sarcinile defensive.

Chiar dacă UTA are șapte șuturi pe poartă, chiar dacă are multe jocuri în care își creează ocazii… Să mă ierte Dumnezeu, nu vreau să fiu rău, dar ca să fii lituanian și să joci în campionatul României, în fața unui român, trebuie să fii Maradona al Lituaniei!

Jucătorii din atac sunt lipsiți de calitate, e clar. Rapid a scos UTA din cursa pentru play-off și rămâne în cărți”, a spus Pancu, la Digi Sport Special.

Lui David Miculescu i-a crescut cota după meciul cu giuleștenii

David Miculescu a reușit un nou meci bun, contra celor de la Rapid. Chiar dacă nu a marcat, tânărul atacant al bănățenilor a reușit câteva execuții spectaculoase. Conducerea celor de la UTA nu vrea să lase jucătorul să plece, decât în condițiile dorite. Arădenii i-au stabilit deja un preț „bijuteriei” din Banat. Este un preț pe care finanțatorul celor de la FCSB nu va fi dispus să îl plătească.

Gigi Becali nu dorea să ofere mai mult de 600.000 de euro, sumă pentru care arădenii nici nu discută. Impresarul Bogdan Apostu a anunțat care este prețul corect pentru jucătorul de 20 de ani.

UTA va decide ce vrea să facă, mai ales că play-off-ul este departe. Oferte vor fi, mai ales pentru Miculescu, nu asta este problema. Este posibil ca să se decidă că, pentru suma corectă, jucătorul poate pleca, chiar dacă jocul va suferi. Dar va fi undeva la un milion de euro, așa am înțeles. Au fost destule oferte, nu doar de la domnul Becali, dar asta este decizia celor de la UTA. Asta este suma, nu mai este loc de comentarii”, a explicat Apostu.