Cele mai tari glume după Qatar – Ecuador 0-2! Ce poante au făcut internauții după primul meci de la CM

Pintilie Iosif 21.11.2022, 16:10

Campionatul Mondial din Qatar a început cu duelul dintre țara gazdă și Ecuador. ”Oaspeții” au câștigat cu 2-0, iar rezultatul putea fi mult mai mare. Qatarul, gazda surprinzătoare a turneului, arată lamentabil.

Cele mai bune glume după Qatar – Ecuador 0-2

Fanii fotbalului și-au făcut treaba după acest meci și au umplut internetul de glume despre acest meci. Considerată de mulți drept cea mai slabă echipă ce a jucat vreodată la Campionatul Mondial, Qatarul este ținta tuturor glumelor. (Vezi galeria foto)

Istvan Kovacs a primit o sumă importantă pentru că a fost rezervă la acest meci

Istvan Kovacs (38 de ani) a fost delegat în brigada de arbitri care a luat parte la meciul de deschidere al Cupei Mondiale, Qatar – Ecuador 0-2, iar în urma acestui duel, românul încasat și o sumă importantă de bani. Kovacs a fost arbitru de rezervă.

Istvan Kovacs se află printre cei 36 de arbitri centrali pe care FIFA i-a ales pentru Campionatul Mondial din 2022, iar la meciul de deschidere, Qatar – Ecuador, unde a fost doar rezervă, românul s-a ales cu o sumă importantă de bani.

„Centralul” de la duelul menționat a fost italianul Daniele Orsato, ajutat de conaționalii Ciro Carbone și Alessandro Giallatini. Al patrulea oficial, rezerva, a fost Istvan Kovacs, în timp ce Ovidiu Artene a fost asistent de rezervă. Camera VAR a fost condusă de Massimiliano Irrati, în timp ce asistenți au fost Paolo Valeri și Tomasz Listkiewicz.

Niciunul dintre arbitri nu a scăpat nerecompensat, iar sumele puse la bătaie de FIFA sunt chiar importante. Potrivit baremului stabilit pentru Mondialul din Qatar, Istvan Kovacs s-a ales cu 2.500 de dolari pentru că a fost rezervă la un prim meci din faza grupelor.

Lotul Qatarului pentru Campionatul Mondial

Selecționer – Felix Sánchez

Portari – Saad Al Sheeb (Al-Sadd), Meshaal Barsham (Al-Sadd), Yousef Hassan (Al-Gharafa)

Fundași – Abdelkarim Hassan (Al-Sadd), Boualem Khoukhi (Al-Sadd), Ro-Ro (Al-Saad), Ismaeel Mohammad (Al-Duhail), Bassam Al-Rawi (Al-Duhail), Tarek Salman (Al-Sadd), Musab Kheder (Al-Sadd), Homam Ahmed (Al-Gharafa), Jassem Gaber (Al-Arabi)

Mijlocași – Karim Boudiaf (Al-Duhail), Abdulaziz Hatem (Al-Rayyan), Ali Assadalla (Al-Sadd), Assim Madibo (A-Duhail), Salem Al-Hajri (Al-Sadd), Mohammed Waad (Al-Sadd), Mostafa Tarek (Al-Sadd)

Atacanți – Hassan Al-Haydos (Al-Sadd), Akram Afif (Al-Sadd), Almoez Ali (Al-Duhail), Mohammed Muntari (Al-Duhail), Ahmed Alaaeldin (Al-Gharafa), Khalid Muneer (Al-Wakrah), Naif Al-Hadhrami (Al-Rayyan)

Echipă standard: Barsham – Hassan, Khoukhi, Salman, Ahmed – Boudiaf, Waad, Tarek – Haydos, Muneer, Muntari

Barcelona, ”campioană mondială”

FC Barcelona a bifat o reușită importantă. Catalanii sunt echipa ce trimit cei mai mulți jucători la Campionatul Mondial din Qatar. Mai exact, 17 jucători au zburat din Barcelona la Doha, pentru a juca la cel mai important turneul al anului.

Bayern ar fi putut egala recordul Barcelonei, dar Sadio Mane, accidentat, va rata mondialul, bavarezii rămânând cu 16 convocați. Și Manchester City are 16 jucători în Qatar. Surprizele sunt date de Al-Sadd (Qatar) și Al-Hilal (Arabia Saudită), care trimit 15, respectiv 12 jucători.

Ele sunt echipele ce trimit cei mai mulți jucători in Qatar:

  • FC Barcelona (Spania ) – 17 jucători
  • Bayern Munchen (Germania) – 16 jucători
  • Manchester City (Anglia) – 16 jucători
  • Al-Sadd (Qatar) – 15 jucători
  • Manchester United (Anglia) – 14 jucători
  • Real Madrid (Spania) – 13 jucători
  • Chelsea (Anglia) – 12 jucători
  • Al-Hilal (Arabia Saudită) – 12 jucători