Celebrul Sebastian Chitoșcă a luat-o razna când i s-a sugerat că soția sa ar avea o aventură cu Zanni, de la „Survivor”. Mesajul fostului jucător al FCSB a fost dur

Giosanu Catinca / 20.10.2021, 12:18
Celebrul Sebastian Chitoșcă a luat-o razna când i s-a sugerat că soția sa ar avea o aventură cu Zanni, de la „Survivor”. Mesajul fostului jucător al FCSB a fost dur

Fostul fotbalist Sebastian Chitoșcă a fost părăsit de soție. Tânărul a trăit cu impresia cu se va împăca repede cu Alexandra, dar a avut parte de o surpriză de proporții. I s-a sugerat că soția sa ar avea o aventură cu Zanni, fost concurent la ”Survivor România”. Reacția fostului jucător al FCSB a fost una pe măsură.

Sebastian Chitoșcă, lovitură după lovitură

Sebastian Chitoșcă, ex-concurent la Survivor România, a primit încă o lovitură din partea soției. După ce l-a părăsit pe fostul sportiv, Alexandra a cerut ordin de protecție împotriva ”Faimosului”. Și de parcă nu era de ajuns, fostul concurent de la ”Survivor România” a primit un mesaj în care se scria că soția lui s-a cuplat cu Zanni. Acesta din urmă a câștigat competiția prezentată de cei de la Kanal D.

La scurt timp după ce s-a despărțit de soție, Sebastian Chitoșcă a povestit că Alexandra a obținut un ordin de protecție împotriva lui de la poliția germană. Femeia a spus despre fostul fotbalist că a fost violent cu ea. Tânărul care a fost legitimat la Steaua a dezvăluit că singura violență la care a supus-o pe Alexandra a fost, de fapt, una verbală. În mediul online au început să apară tot felul de întrebări din partea internauților, referitoare la acest subiect.

Reacția lui Sebastian Chitoșcă

Sebastian nu a ignorat mesajele internauților. Fostul jucător al Stelei a răspuns la fiecare mesaj în parte. ”Faimosul” a vrut să fie foarte clar pentru toată lumea ce s-a întâmplat cu el în ultima vreme.

Ca orice alt om, Sebastian Chitoșcă are o limită. Printre întrebările pe care le-a primit, s-a numărat una care l-a scos pur și simplu din sărite pe fostul concurent de la Survivor. În timp ce vorbea cu o tânără de la iUmor, pe TikTok, Chitoșcă a primit o întrebare la care nu se aștepta. Concret, a fost întrebat dacă e adevărat că Alexandra are în acest moment o relație cu Zanni. Fostul sportiv a fost foarte surprins în momentul în care a auzit că este posibil ca cel mai bun prieten al lui din Republica Dominicană să fi avut de-a face cu soția sa.

Bă, proști sunteți, unii! Exact cu Zanni s-a … nevastă-mea! Proștilor!”, a fost reacția lui Sebastian.

Tânărului nu i-a venit să creadă că cineva s-a putut gândi la un asemenea lucru. Interlocutoarea lui l-a îndemnat să trateze cu indiferență răutățile oamenilor și să treacă peste astfel de momente pentru că nu îi face bine să se gândească la acest scenariu, notează cei de la WOWbiz.ro.