Cere 100.000 de euro! Decizia luată de Cătălin Cazacu la nouă luni după ce și-a deschis restaurant

Catinca Giosanu 28.09.2023, 15:33
Cere 100.000 de euro! Decizia luată de Cătălin Cazacu la nouă luni după ce și-a deschis restaurant

Cătălin Cazacu este gata să facă un gest neașteptat. Fostul pilot de motociclism deține o afacere în schimbul căreia cere nici mai mult, nici mai puțin, decât 100.000 de euro. Ce anume l-a determinat pe fostul iubit al asistentei Ramona Olaru să scape de respectiva afacere, aflați din rândurile de mai jos.

Decizia neașteptată pe care a luat-o Cătălin Cazacu

Cătălin Cazacu se gândește să își vândă restaurantul, la doar nouă luni după ce l-a inaugurat. Fostul pilot de curse susține că îi trec zilnic foarte mulți clienți pragul, deci nu încasările reduse l-au determinat să ia această decizie neașteptată.

Fostul iubit al Ramonei Olaru a explicat că afacerea îi merge bine, însă nu mai are timpul necesar pentru a se ocupa de restaurant. Acesta este, de fapt, motivul pentru care vedeta celor de la Antena Stars a ales să renunțe la restaurantul pe care l-a inaugurat în urmă cu numai nouă luni.

Sunt foarte ocupat cu toate proiectele mele, pentru că e ceva foarte drag mie. Am și început un proiect foarte mare. Petrecerile alea pe care le fac eu… Am început să plec cu ele prin țară și, din păcate, din patru săptămâni cât are luna, eu trei sunt plecat. Și nu e normal, nu mă pot ocupa de afacere așa cum trebuie.”, a spus Cătălin Cazacu, într-un interviu acordat pentru cancan.ro.

”Totul funcționează perfect”

Prezentatorul matinalului de la Antena Stars cere 100.000 de euro în schimbul restaurantului, dar este dispus să mai lase la preț. Locația se întinde pe 96 de metri pătrați și este complet echipată. Restaurantul de pe lângă Mall Promenada dispune, de asemenea, de o terasă complet echipată, iar aparatura din bucătărie este perfect funcțională, conform spuselor fostului pilot de motociclism.

Restaurantul este funcțional, se mănâncă și acum, dacă te duci vezi. E perfect! Eu nu-l vând pentru că nu merge, ci pentru că nu mai am cum să mă ocup de el.”, a mai spus fostul iubit al Ramonei Olaru.

Urmăriți Playsport.ro și pe