CFR bate ”lanterna roșie” a lui Chirilă. Hagi ia un punct la Mediaș, după un penalty controversat. Comentăm totul, cu ”actorii principali”, în DIRECT, la PlaySport LIVE!

Sorin Chiriac / 30.11.2021, 17:09

Ultimele două meciuri ale etapei a 17-a nu au fost atât de prezivibile pe cât se credea. Dacă CFR Cluj s-a impus în fața ”lanternei roșii”, Academica Clinceni, Farul lui Gică Hagi a salvat un punct la ultima fază a meciului. Iar faza a fost îndelung contestată de gazde!

Atac violent la arbitru! Hagi contraatacă!

Ilie Poenaru, antrenorul de la Gaz Metan Mediaș, a acuzat violent arbitrajul lui Iulian Călin, la finalul meciului dintre Gaz Metan și Farul, 1-1. Oaspeții au profitat de un penalty controversat acordat în prelungirile partidei. Gaz Metan Mediaș a ratat dramatic victoria cu Farul. Partida s-a terminat cu mare scandal, după ce echipa lui Gică Hagi a primit lovitură de la 11 metri în minutul 90+5. Ilie Poenaru l-a pus la zid pe Iulian Călin, care a acordat lovitură de pedeapsă la un presupus fault asupra lui Adi Petre. De partea cealaltă, Gică Hagi a acuzat la rândul lui că nu i-a fost acordată lovitură de la 11 metri: ”Am înțeles că a fost ofsaid la golul lor, să începem așa. A fost penalty la Jefte, dacă l-a călcat pe el, așa am auzit”.

CFR a avut de tras cu ”lanterna roșie”

CFR Cluj s-a impus în ultima partidă a etapei a 17-a. Ardelenii au câștigat cu scorul de 2-0, în fața lanternei roșii, Academica Clinceni. Ilfovenii ocupă ultima treaptă a Ligii I și pare condamnată la retrogradare. Aceștia nu au adunat decât patru puncte în cele 17 etape disputate până în acest moment. Mai mult, echipa trece și prin dificultăți financiare, după ce se pare că va intra în insolvență.

Antrenorul campioanei, Dan Petrescu, a ținut să precizeze că meciul, deși la prima vedere n-a părut așa, a fost mai dificil decât o arată clasamentul:

Meciul a fost mai greu decât credeam. Prima repriză au avut și ei ocazii, faze fixe. Noi am marcat două goluri din trei ocazii. Față de meciul trecut, am schimbat linia de fund, dar uite că n-am primit gol. Era foarte importantă victoria.

Ionuț Chirilă, antrenorul Academicii, a declarat că este mulțumit de cum s-au prezentat elevii săi, chiar dacă echipa sa a plecat fără niciun punct din Gruia.

E important că am jucat de la egal la egal cu campioana din ultimii patru ani. O echipă puternică din toate punctele de vedere, financiar, administrativ, sportiv. Îmi felicit echipa pentru că am demonstrat că putem fi egalii echipei cu buget de 10 milioane de euro. Jucători cu experiență fantastică, care au făcut diferența astăzi. Ca atitudine, ca și circulație, n-am fost cu nimic mai prejos decât CFR Cluj, în condițiile în care n-am avut disponibil nouă jucători.

PlaySport LIVE: luni, marți și vineri, de la 18:00!!

În această seară, de la orele 18:00,  Sorin Chiriac și Cătălin Mureșanu vor analiza cele două partide și întreaga etapă a 17-a și vor avea reacții de la protagoniști.

Așa cum v-am obișnuit deja la PlaySport LIVE, vom dezvălui tot ce știm din culisele fotbalului românesc și vom spune lucrurilor pe nume, fără a menaja pe cineva!

Playsport LIVE este programat în fiecare săptămână, luni, marți și vineri, de la 18:00. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul www.playsport.ro, pe pagina de Facebook și pe canalul nostru de YouTube.