CFR Cluj, aproape de o lovitură uriașă în mercato! Florin Niță negociază cu ardelenii

Octavian Vasilescu 26.06.2022, 23:34
CFR Cluj, aproape de o lovitură uriașă în mercato! Florin Niță negociază cu ardelenii

Portarul Florin Niță (34 de ani) are șanse mari să plece de la Sparta Praga în actuala perioadă de mercato. Campioana României, CFR Cluj, a intrat pe fir!

Titular în poarta echipei naționale, Florin Niță încearcă să-și găsească un alt angajament în această vară. ProSport anunță că printre echipele interesate de Niță se numără și campioana CFR Cluj.

Florin Niță mai are un an de contract cu Sparta Praga, până în iunie 2023.

Florin Niță, aproape de un transfer la CFR Cluj

Agentul lui Florin Niță, Bogdan Apostu, a confirmat discuțiile cu CFR Cluj. De asemenea, el a spus că și alte echipe vor să-l transfere pe portarul de la Sparta Praga.

A demonstrat că poate să apere la nivel înalt. Asta e realitatea, s-a schimbat polul de putere la Sparta. Chiar dacă nu a apărat o perioadă la Sparta, a demonstrat că este unul dintre jucătorii buni ai naționalei. Datorită lui am obținut și singura victorie din mandatul lui Edi Iordănescu.

Florin Niță nu poate ajunge la o echipă medie din două considerente. Vine de la o echipă bună și din motive financiare. Nicio echipă de nivel mediu n-ar putea să îl susțină, nicio echipe de nivel din Europa. Va fi o echipă importantă! Sunt discuții concrete în acest moment.

Lumea s-a schimbat, discuțiile se pot face și prin telefon, prin email. Gluma e glumă, dar orice echipă din România l-ar dori. M-au întrebat multe echipe de el, nu doar CFR”, a spus agentul Bogdan Apostu, în direct la Digi Sport.

CV-ul lui Florin Niță

Florin Niță a fost crescut de Concordia Chiajna. În perioada 2013-2018 a apărat la FCSB, iar apoi a fost cumpărat de Sparta Praga. Cehii au plătit 1,3 milioane de euro în schimbul său.

În total, Niță a adunat 110 meciuri la Sparta Praga, unde a închis poarta în 41 de jocuri oficiale. Cu toate acestea, în sezonul precedent a evoluat în numai 23 de meciuri și a fost lăsat mai mult pe bancă.

Pentru echipa națională a României, el a evoluat în 19 meciuri.

Conform site-ului de specialitate Transfermarkt, cota de piață a portarului se ridică la 850.000 de euro.