CFR Cluj mai vrea o „perlă” a Ligii 1. Prețul pretins de proprietari nu este pe placul șefilor campioanei

Ștefănescu Dragoș / 18.06.2022, 12:46
CFR Cluj mai vrea o „perlă” a Ligii 1. Prețul pretins de proprietari nu este pe placul șefilor campioanei

CFR Cluj a început mutările pe piața transferurilor și vrea să-și asigure serviciile celor mai promițători jucători din Liga 1. Noua țintă a echipei campioane este Mihai Popa, portarul celor de la FC Voluntari. Prețul cerut de conducerea ilfovenilor este mult peste oferta făcută de clujeni, transferul fiind în impas.

CFR Cluj a pus ochii pe Mihai Popa. Prețul cerut de FC Voluntari este uriaș

După ce a dominat și sezonul recent din Liga 1, CFR Cluj a cucerit un nou titlu de campioană a României. Ardelenii vor să-și continue hegemonia în fotbalul românesc și în sezonul următor. Pentru a se putea lupta pentru toate obiectviele propuse, Dan Petrescu a ceut întăriri la echipă, iar primele mutări au început deja.

Noua țintă a celor de la CFR Cluj este Mihai Popa (21 de ani), portarul celor de la FC Voluntari. Ilfovenii i-au stabilit însă lui Popa un preț uriaș, care poate împiedica transferul acestuia în Gruia.

Consiliul Local Voluntari este acționarul majoritar al celor 18 societăți comerciale pe acțiuni din cadrul Voluntari holding și le coordonează prin consilierii locali numiți în Adunările Generale ale Acționarilor.

Fiecare Consiliu de Administrație al acestor societăți comerciale este responsabil pentru deciziile luate pentru eficientizarea activității.

Prin urmare, și FC Voluntari SA are propriul CA care ia decizii prin vot, conform legii.

În cazul ofertei făcute de echipa Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA pentru achiziționarea portarului Mihai Popa, Consiliul de Administrație al FC Voluntari a mandatat conducerea societății să obțină un preț de minimum 1 milion de euro pentru acest jucător.

În acest moment, șansele acestui transfer sunt infime, ținând cont de oferta formației CFR 1907 Cluj”, se arată în comunicatul celor de la FC Voluntari, postat pe Facebook.

Mihai Popa a bifat 35 de partide pentru FC Voluntari în sezonul recent încheiat din Liga 1. El este cotat la un milion de euro, potrivit Transfermarkt.

Eric Bicfalvi, dorit cu insitență de CFR Cluj

Marea lovitură pregătită de CFR Cluj în această vară ar putea fi transferul lui Eric Bicfalvi (34 de ani). Internaționalul român este dorit cu insistență în Gruia, chiar de Dan Petrescu. El evoluează din vara anului 2017 la Ural Ekaterinburg, în Rusia. Contractul lui Bicfalvi se termină la finalul sezonului următor, astfel încât CFR va trebui să plătească pentru transferul său. Ar fi vorba, probabil, de circa 250.000 de euro. Jucătorul își dorește să se întoarcă în țară, tatonările dintre cluburi fiind în plină desfășurare. Conducătorii lui CFR Cluj așteaptă acum un răspuns din partea șefilor de la Ural.