CFR Cluj – Viitorul 2-1. Clujenii înving cu un gol marcat în prelungiri!

Gabriel Peneș 04.02.2021, 21:58
CFR Cluj – Viitorul 2-1. Clujenii înving cu un gol marcat în prelungiri!

CFR Cluj a învins Viitorul, scor 2-1. Golul victoriei a fost înscris de clujeni în prelungirile partidei. Cele două echipe s-au întâlnit într-o partidă contând pentru etapa a 21-a a Ligii 1. Mizele celor două echipe erau diferite. Clujul dorea să „țină” aproape de liderul FCSB, pe când Viitorul încă speră să prindă playoff-ul. Mircea Rednic, antrenorul Viitorului, a fost obligat să lipsească de pe banca tehnică, având COVID-19. Campioana en-titre a deschis scorul în minutul 31 prin Cătălin Itu care a reluat cu capul o centrare venită de la Camora. În minutul 52, constănțenii au profitat de o gafă uriașă a portarului Bălgrădean, iar Dobrosavlevici a restabilit egalitatea.

Pe fondul unui juc dominat de clujeni, Viitorul a avut o mare ocazie în minutul 66. Mingea lovită de George Ganea cu capul a lovit bara care l-a salvat pe Bălgrădean, încă debusolat după gafa de la gol. În prelungirile meciului, minutul 90+3, Ovidiu Hoban a adus victoria pentru clujeni. CFR se apropie din nou la doar un punct de FCSB. În schimb, Viitorul își vede șansele la play-off diminuate. Trupa lui Gică Hagi rămâne pe locul 9, la 5 puncte de primul loc de play-off ocuypat de Clinceni.

ECHIPELE DE START:

CFR Cluj: Bălgrădean – C. Manea, Vinicius, Burcă, Camora – Itu, Hoban, Păun – M. Pereira, Rondon, Costache
Rezerve: Sandomierski, Susic, Latovlevici, Ciobotariu, William Da Silva, L. Aurelio, Carnat, Chipciu, Debeljuh
Antrenor: Edward Iordănescu

Viitorul: Căbuz – Benzar, Mladen, Dobrosavlevici, Boboc – C. Matei, Artean, Ciobanu – Grădinaru, G. Ganea, Ely Fernandes
Rezerve: Cojocaru, Sîrbu, Grosu, Pitu, Grameni, Babunski, Sabala, Arrospide, Andronache
Antrenor: Cătălin Anghel

Arbitru: Istvan Kovacs; Asistenți: Vasile Marinescu, Ovidiu Artene