Chelnerul bătut de Mutu la Florența e de nerecunoscut. Cum a ajuns să arate acum victima „Briliantului”

Gabriel Eșanu 12.01.2021, 09:05
Chelnerul bătut de Mutu la Florența e de nerecunoscut. Cum a ajuns să arate acum victima „Briliantului”

De-a lungul carierei de fotbalist, Adrian Mutu a fost o adevărată sperietoare pentru chelnerii din localurile pe care le frecventa. Cel mai grav caz cu „Briliantul” în postura de agresor a avut loc în urmă cu 10 ani, la Florența. Desigur, după o noapte în care de pe masă nu au lipsit băuturile alcoolice. Doar că se pare că Mutu ar fi preferat ca ele să lipsească de pe nota de plată. A încercat să plece fără să achite consumația, iar un chelner a avut curajul să îl atenționeze.

Chelnerul de la Roma nu a fost prima victimă a lui Adrian Mutu. A pățit-o și un angajat al unui restaurant din Constanța

Mutu i-a aplicat o corecție zdravănă chelnerului zelos. I-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii și picioarele și pur și simplu l-a desfigurat. Imaginile cu tânărul plin de sânge au făcut imediat înconjurul lumii. „O fractura a septului nazal și o deformație estetică și funcțională a aparatului respirator. Are nevoie de operație”, anunța avocatul victimei în 2010.

Victima lui Mutu din 2010 este Berat Racaj, un albanez care avea 28 de ani la acea vreme. A avut nevoie de 25 de zile de spitalizare, așa cum au stabilit medicii. Berat l-a dat în judecată pe Mutu și a obținut despăgubiri de ordinul zecilor de mii de euro. În plus, „Briliantul” a fost condamnat în 2015 la 14 luni de închisoare cu suspendare pentru fapta sa. În vreme ce albanezul a renunțat ulterior la ospătărie și s-a mutat din Italia în Austria, scrie Playtech.ro. Locuiește în prezent la Viena, s-a căsătorit cu un fost manechin, iar cei doi au împreună un copil. O poveste cu final fericit pentru albanez, am putea spune. La fel și pentru Mutu, care este selecționerul U21 și a adus calificarea „tricolorilor mici” la Euro 2021.

Berat Recaj are o familie superbă

Berat Recaj nu a fost primul ospătar care a încasat-o de la Adrian Mutu. În 2006, la Constanța, „Briliantul” a fost deranjat că i se făceau poze în timp ce lua cina la un restaurant, alături de un coechipier. După câteva ore l-a întâlnit pe „fotograful” de ocazie în hotel și l-a atacat cu o rangă înfășurată într-un prosop. La acea vreme, însă, chelnerul și-a retras acuzația după câteva zile. S-a speculat că acea decizie a venit doar după ce Adrian Mutu i-a oferit o sumă consistentă de bani. Apropiații lui Mutu sunt convinși că acesta a devenit mult mai liniștit după ce a cunoscut-o pe Sandra Bachici, în 2015. Cei doi s-au căsătorit în 2017 și au un băiețel împreună.

Urmăriți Playsport.ro și pe