Chelsea și-a prezentat noul antrenor. Toate amănuntele legate de contract.

Iosif Pintilie 29.05.2023, 16:54
Chelsea și-a prezentat noul antrenor. Toate amănuntele legate de contract.

Chelsea are un nou antrenor. Noul sezon al Premier League îl va găsi pe banca formației de pe Stamford Bridge pe Mauricio Pochettino.

Noul antrenor de la Chelsea

Argentinianul, fost la Tottenham sau PSG, este alegerea lui patronatului de la Londra pentru a salva echipa după un sezon extrem de slab.

Chelsea are un nou manager. Câștigătoarea Ligii Campionilor din 2021 a terminat acest sezon pe locul 12. Nu au mai avut un sezon mai slab de atât din 1994, când echipa termina pe locul 14.

Pentru a fi siguri că în sezonul următor echipa nu mai ratează prezența în Europa, șefii lui Chelsea au numit un manager cu experiență, după ce anul acesta au dat greș cu Graham Potter și Frank Lampard.

Mauricio Pochettino a fost prezentat de britanici astăzi. Se știa însă de ceva timp că acesta va veni la echipă. Anterior, s-a negociat și cu Julian Nagglesmann.

„Experiența lui Mauricio, standardele de excelență, calitățile de conducere și caracterul său vor fi de folos pentru Chelsea. Este un antrenor câștigător, care a lucrat la cele mai înalte niveluri și în mai multe ligi. Caracterul său, abordarea tactică și angajamentul față de dezvoltare, toate l-au făcut candidatul excepțional.

Suntem încântați că Mauricio se va alătura lui Chelsea. Mauricio este un antrenor de talie mondială, cu un palmares remarcabil. Cu toții așteptăm cu nerăbdare să-l avem pe bancă. Pochettino este un antrenor renumit pentru stilul plin de energie și atrăgător al echipelor sale și și-a construit o reputație în acest sens”, au anunțat oficialii lui Chelsea.

Pochettino a semnat un contract pe două sezoane, cu opțiune pentru al treilea. De un an, de când a plecat de la PSG, acesta nu a mai antrenat.

Jesus Perez, Miguel d’Agostino, Toni Jimenez și Sebastiano Pochettino vor face parte din stafful său.

Urmăriți Playsport.ro și pe