Chiar dacă Steaua a câștigat, Oprița este nemulțumit de atitudinea jucătorilor săi. „Prima repriză a fost jalnică”

Giosanu Catinca 07.11.2022, 23:57
Chiar dacă Steaua a câștigat, Oprița este nemulțumit de atitudinea jucătorilor săi. „Prima repriză a fost jalnică”

CSA Steaua s-a impus pe teren propriu scor 2-0 în fața echipei Unirea Dej, în etapa a 13-a din Liga 2. Formația bucureșteană a făcut spectacol în repriza secundă, iar Daniel Oprița a vorbit despre evoluțiile jucătorilor săi.

Daniel Oprița, reacție dură după CSA Steaua – Unirea Dej

Daniel Opriţa, antrenorul echipei CSA Steaua, a avut un discurs foarte dur, după 2-0 cu Unirea Dej.

După prima repriză, am fost norocoși că am intrat la pauză cu un egal, ei au fost echipa care a controlat jocul, au pus presiune pe noi, cu tupeu, au jucat fotbal. Noi nu am dat o replică bună, am fost lenți, fără agresivitate.

Am echilibrat în repriza a doua, când am controlat meciul, am și marcat de două ori. Dar noi am schimbat sistemul și a fost mai bine. Trebuie felicitați, au un antrenor tânăr care și-a pus amprenta, iar echipa își merită locul, nu e o surpriză.

Se vedea că pierdem duelurile la mijloc, dar am mai făcut și cu Timișoara chiar și 4 schimbări la pauză. Dacă e nevoie, trebuie s-o facem. Dar s-a schimbat total jocul.”, a spus Daniel Oprița, după succesul cu Unirea Dej.

CSA Steaua, lider în Liga 2

Bucureștenii se află pe primul loc în clasament, cu 26 de puncte după 12 meciuri. De partea cealaltă, gruparea din Dej se poziționează pe locul al treilea, cu 25 de puncte.

Între cele două grupări se află Unirea Slobozia, cu 25 de puncte (golaveraj +12), care a jucat deja în runda a treisprezecea (1-0 cu Oțelul Galați sâmbătă).

„CSA Steaua va termina pe primul loc în Liga 2”

Mihai Stoica, managerul celor de la FCSB, este de părere că CSA Steaua va încheia sezonul din Liga 2 pe prima poziție.

Play-off-ul aproape sigur va fi cu Oţelul şi CSA. La ce bani are, înţeleg că deja are buget mai mare decât anul trecut, e clar că CSA termină pe primul loc.

Oțelul ar putea să vină în locurile doi, trei. Aşteptam mai multe de la Buzău, de la Iaşi. Eu chiar de la Buzău mă aşteptam să fie una dintre favoritele la promovare.

Iaşiul e acolo, dar nu joacă nu ştiu ce, iar Buzăul… Am văzut trei sau patru meciuri, s-au prezentat foarte slab, sub aşteptări, înţeleg că nici bani nu prea sunt.”, a spus Mihai Stoica, potrivit Orange Sport.

CSA Steaua – Unirea Dej, echipele de start

CSA Steaua: Dincă – Corbu, Beța, Sabău, Ilie – Popa, Bodișteanu, Enceanu, Bustea – Chipirliu, Chunchukov

Unirea Dej: Chindriș – Gîț, Pop, Burdeț, Maftei – Militaru, Kereki, Ad. Pop – Cocian, Blaj, Al. Pop

Urmăriți Playsport.ro și pe