Chindia Târgoviște – FC Argeș, meci cu patru goluri în startul etapei a 15-a. Reușită anulată în prelungiri

Gabriel Eșanu 19.12.2020, 15:11
Chindia Târgoviște – FC Argeș, meci cu patru goluri în startul etapei a 15-a. Reușită anulată în prelungiri

UPDATE, ora 16:55 / Chindia – FC Argeș 2-2, rezultat final în prima partidă din etapa a 15-a. Gazdele au 20 de puncte și ocupă locul 6. Cu 11 puncte, piteștenii urcă o poziție, peste CSMS Iași și scapă de ultimul loc. Au golaveraj mai bun decât piteștenii.


Min. 90+1: Golul marcat de Pițian este anulat corect pentru o poziție de ofsaid. Scorul rămâne 2-2.

Min. 73: GOOL! 2-2! Grecu egalează cu un șut frumos, din interiorul careului.

Min. 41: GOOL! 2-1! Dulca înscrie cu un șut spectaculos, de la marginea careului!

Min. 35: GOOL! 1-1. Chindia egalează imediat după repunerea balonului în joc. Deslandes trimite în propria poartă, după un șut deviat al lui Neguț.

Min. 34: GOOL! 0-1. Șerban transformă o lovitură de pedeapsă acordată pentru piteșteni.

Min. 20: Aioani scoate spectaculos șutul lui Grecu.

Min. 10 – Dublă intervenție a lui Greab, care se opune deschiderii scorului.

Chindia Târgoviște – FC Argeș este prima partidă a zilei din Liga 1, duelul care deschide etapa a 15-a a campionatului. Gazdele au un sezon foarte bun, după ce s-au salvat miraculos în ediția precedentă. Chindia este pe locul 6, cu 19 puncte, și speră că va prinde un loc în play-off la finalul sezonului regulat. De partea cealaltă, FC Argeș ar putea să scape de ultima poziție în clasament dacă nu va pierde la Târgoviște. Piteștenii au doar 10 puncte din 14 jocuri.

Echipele de start:

Chindia (4-4-2): Aioani – Martac, Pițian, Bourama, Căpușă – Neguț, Iacob, Dulca, Dumitrașcu – Popa, Florea. Antrenor: Emil Săndoi.

FC Argeș (4-4-2): Greab – Matei, Leca, Deslandes, Mușat – Drăghici, Meza Colli, Șerban, Grecu – Malele, Mediop. Antrenor: Ionuț Moșteanu. 

Tot astăzi, de la ora 20:30, se dispută o altă partidă importantă în lupta pentru calificarea în play-off. Gaz Metan Mediaș – Viitorul Constanța este a doua partidă a zilei de sâmbătă în Liga 1.

Urmăriți Playsport.ro și pe