Chipchiu s-a dezlănțuit după prima victorie din playout. „La cum sunt eu de nebun, cu problemele mele cu nervii, mai bine că n-am jucat cu CFR”. Rugămintea adresată reporterului care îi lua interviu

Bogdan Solomon 20.03.2023, 23:54
Chipchiu s-a dezlănțuit după prima victorie din playout. „La cum sunt eu de nebun, cu problemele mele cu nervii, mai bine că n-am jucat cu CFR”. Rugămintea adresată  reporterului care îi lua interviu

Universitatea Cluj a învins-o la limită pe FC Argeș, scor 2-0, în runda inaugurală a playout-ului, grație reușitei semnate de Remacle (45), respectiv Tescan (90+5) și a urcat astfel pe poziția a treia în clasament, la doar trei puncte în spatele liderului FCU Craiova. Alex Chipciu a oferit, însă, un nou discurs marcă înregistrată la flash-interviu, „înțepându-i” nu doar pe colegii de echipă, cât și pe jurnaliști.

Chipciu, un car de nervi după U Cluj – FC Argeș

În ciuda victoriei din această seară, experimentatul mijlocaș a mutat discuția spre umilința suferită în fața rivalilor de la CFR Cluj, 0-4, arătându-se, mai în glumă, mai în serios, încântat că a fost suspendat din cauza cumului de cartonașe galbene și n-a putut evolua. Cu atât mai mult cu cât este cunoscut drept un jucător cu temperament vulcanic.

„La cum sunt eu de nebun, cu problemele mele cu nervii, mai bine că n-am jucat cu CFR. Nu vreau să perii suporterii, dar scopul meu când am venit a fost să salvăm echipa de la retrogradare. La început mi-a fost teamă, dar s-au schimbat antrenorii, ne-am reglat și am început să văd luminița. Din păcate am pierdut cu CFR, am dezamăgit fanii, dar sper să mergem mai departe cu punctele de acum, chiar dacă nu au fost spectaculoase și să ne îndeplinim obiectivul.

Acasă cred că suntem pe 4 sau 5 în Liga 1 ca număr de puncte. Terenul e jalnic, dar stadionul relativ nou și spiritul de aici ne dau această stare. Dar asta nu înseamnă că nu ne va fi greu în continuare. De exemplu, UTA va putea fi și ea mai sus”, a declarat Alex Chipciu la Digi Sport.

I-a certat chiar și pe jurnaliști: „Mi se pare lipsă de respect”

În cadrul flash-interviului, fostul internațional s-a arătat deranjat chiar și de prezența sa constantă la microfonul televiziunilor care dețin drepturile de televizare ale partidelor și a propus modificarea „regulilor”, astfel încât să li se ofere și celorlalți colegi ai săi ocazia de a-și exprima opiniile în direct.

„Mi se pare penibil să vorbesc după fiecare meci. Sunt omul meciului, dar mi se pare lipsă de respect față de ceilalți colegi. Să schimbăm puțin regulile. Despre fotbal poate să vorbească oricine, sunt convins de lucrul ăsta. Ce să mai zic? Azi am fost nervos rău de tot, am avut niște intervenții în vestiar, să ne trezim puțin, dar e bine că am câștigat”, a mai spus Chipciu după prima victorie din playout.

Urmăriți Playsport.ro și pe