Chiricheș exultă după primul meci jucat în Ghencea. „Ne-am simțit ca acasă. A fost un eveniment la care nu trebuie să lipsești”

Alex Matei 07.08.2023, 00:19
Chiricheș exultă după primul meci jucat în Ghencea. „Ne-am simțit ca acasă. A fost un eveniment la care nu trebuie să lipsești”

Vlad Chiricheș este fericit că FCSB s-a întors în Ghencea. Fotbalistul și-a analizat evoluția în derby-ul contra CFR-ului.

Chiricheș a dezvăluit cum se simte după doar două săptămâni la antrenamentele FCSB-ului. Fundașul central speră să meargă mai departe în Conference League, acolo unde va juca cu danezii de la Nordsjaelland.

FCSB este lider în Superligă după patru etape, cu un punctaj maxim.

Ce a spus Chiricheș

„Vreau să le mulțumesc tuturor prezenți la stadion. Ne-am simțit ca acasă.  A fost un eveniment la care nu trebuie să lipsești. Este un stadion nou. Poate și-a pierdut puțin din spiritul de altădată. Eu cred ca am controlat jocul și ca posesie și ca momente de poartă. Sunt bine fizic. Am jucat 90 de minute. Este o îmbunătățire. E bine că încep să prind ritm. Avem placerea de a juca. Sperăm să căștigăm în Conference League și să ne calificăm”, a spus Vlad Chiricheș la Digi Sport.

300 000 de euro va câștiga fostul jucător la lui Napoli și Tottenham la FCSB. Chiricheș a negociat intens cu Gigi Becali și până la urmă au ajuns la un numitor comun.

Urmăriți Playsport.ro și pe