Chiricheș, OUT de la FCSB? Dilema lui Gigi Becali: ”Poate ne înțelegem. Ia foarte mulți bani / Poate ne ajută în Liga Campionilor”

Alex Matei 28.09.2023, 00:21
Chiricheș, OUT de la FCSB? Dilema lui Gigi Becali: ”Poate ne înțelegem. Ia foarte mulți bani / Poate ne ajută în Liga Campionilor”

Vlad Chiricheș (33 de ani) a revenit la FCSB, dar deja a bifat o primă accidentare serioasă. Fundașul central a suferit o ruptură musculară și, în cel mai bun caz, va reveni pe teren la începutul lui noiembrie.

Internaționalul român a jucat în șapte partide pentru FCSB, dar în acest moment pare a-și fi pierdut locul de titular. Cuplul Dawa și Ngezana se ”sudează” de la meci la meci, iar Gigi Becali (65 de ani) este deja pus pe gânduri.

Becali se gândește doar la bani. Salariul lui Chiricheș, coșmarul milionarului

Finanțatorul nu este deranjat de faptul că jucătorul pentru care a insistat enorm s-a accidentat, ci pentru faptul că acesta încasează lunar o sumă foarte mare de bani, iar investiția, cel puțin pentru moment, pare una total neinspirată.

Chiricheș a semnat un contract cu FCSB pe un an cu prelungire automată pe al doilea, dacă se va câștiga titlul, și are un salariu în valoare de 400.000 de euro pe sezon.

În acest moment, Becali are o dilemă. Pe de o parte și-ar dori ca Vlad Chiricheș să fie de acord cu rezilierea angajamentului, dar pe de altă parte încă mai crede că fundașul poate ajuta echipa să-și îndeplinească obiectivele sezonului, dar și să ”forțeze” vara viitoare accesul în grupele UEFA Champions League.

Becali: ”Eu sunt vinovatul”

”Dacă-mi pare rău că l-am luat pe Chiricheș? Într-un fel da. Dar nu că l-am luat pe Chiricheș, ci pentru bani, că sunt foarte mulți.

Într-un fel eu sunt vinovatul, pentru că l-am vrut foarte mult. Staff-ul îmi zicea să aștept, că se accidentează mult. Am zis că vom avea noroc și la noi nu se va accidenta.

Îmi pare rău că am făcut pe 2 ani, el a insistat. Poate ne înțelegem, nu e Chiricheș ăla care să tragă de chestii de genul ăsta. Dar să dea Dumnezeu să-și revină, să nu se mai accidenteze și să ne ajute. Ia foarte mulți bani, 400.000 de euro.

Să vedem, poate-și revine, poate nu se mai accidentează, atunci ne-ar ajuta foarte mult. L-am luat pentru campionat și cupele europene, poate ne va ajuta în Liga Campionilor, că noi ne pregătim acum (n.r. – râde)”, a spus Becali, la Prima Sport.

Urmăriți Playsport.ro și pe