Chițu s-a distrat cu Farul, fosta sa echipă. Ce spune despre o plecare de la FCU Craiova

Ioan Valentin Oprea 04.09.2023, 00:16
Chițu s-a distrat cu Farul, fosta sa echipă. Ce spune despre o plecare de la FCU Craiova

Aurelian Chiţu a fost unul din principalii protagonişti ai victoriei categorice obţinute de FCU Craiova în faţa campioanei Farul, scor 4-0.

Fostul jucător al lui Gică Hagi, Chiţu, le-a făcut viaţă grea oamenilor din apărerea trupei de la malul mării. Chiar dacă nu s-a lipit de gol, fotbalistul în vârstă de 32 de ani a încântat prin acţiunile sale şi a oferit două assist-uri.

Se simte bine la Craiova

Întrebat dacă ia în calcul un transfer, acesta a refuzat să ofere un răspuns clar. A explicat că joacă fotbal din plăcere şi se simte, în prezent, foarte bine la formaţia patronată de Adrian Mititelu. În plus, Chiţu s-a declarat încântat de faptul că puţinii specatori prezenţi pe arena „Ion Oblemenco” i-au scandat în mai multe rânduri numele.

Vreau să mă bucur de fotbal. Joc fotbal de plăcere, clubul îmi oferă încredere. Sper să contiui tot așa și să avem cât mai multe victorii. Mă bucur că mă simt apreciat aici, este un lucru frumos ca fanii să îți strige numele. Sper să vină cât mai mulți fani de acum înainte”,  a precizat Chiţu, la Digi Sport.

Referitor la partida cu Farul, jucătorul de 32 de ani e ferm convins că victoria le va da mult mai multă încredere oltenilor de acum înainte, iar jocul Craiovei va arăta din ce în ce mai bine. Chiţu speră că „juveţii” vor pune stop evoluţiilor oscilante şi vor lega mai multe succese.

Nu știi la ce să te aștepți la un meci cu noi. Am reușit să nu mai primim gol, asta e important. Victoria ne va da un moral incredibil, înainte de pauza asta. Sperăm să jucam altceva dupa reluarea competiției. Jucăm un fotbal bun, ne-am apărat foarte bine astăzi”, a adăugat acesta.

Defensiva, marea problemă

Marcator al celui de-al doilea gol al Craiovei, dintr-o pasă a lui Chiţu, Dragoş Albu a subliniat că aceştia repetă intensiv la antrenamente astfel de faze. Mulţumit de forţa ofensivă pe care o demonstrează echipa, Albu e de părere că principala problemă a alb-albaştrilor rămâne defensiva.

Atacăm, înscriem, dar trebuie să fim atenţi să nu mai luăm goluri. Apar anumite probleme în jocul nostru, nu pot să-mi explic ce se întâmplă. În seara aceasta, nu am mai dat ocazii Farului să marcheze. Cred că ar fi o nedreptate să spun că ar fi altfel cu un antrenor. Noi trebuie să ne facem treaba, să fim profesionişti şi, indiferent cine va veni antrenor, trebuie să dăm tot ce avem mai bun”, a punctat Albu.

Urmăriți Playsport.ro și pe