Cine a pus-o să se retragă? Ar fi fost cea mai frumoasă jucătoare de tenis. Imaginile provocatoare cu ea fac acum senzație pe net

Alex Matei 23.03.2023, 16:38

Rachel Stuhlmann, o fostă jucătoare profesionistă de tenis din SUA, face ravagii pe rețelele de socializare. Șatena a renunțat la sport, dar a rămas în continuare în atenția publicului. Tânăra și-a încântat urmăritorii după ce a publicat poze care o surprind în ipostaze sexy.

Rachel Stuhlmann, apariție uimitoare pe Instagram

Rachel Stuhlmann a abandonat cariera de sportiv profesionist, dar nu regretă pasul făcut. Fosta jucătoare de tenis a devenit influencer de succes și se bucură de o mare popularitate.

Rachel Stuhlmann, în vârstă de 32 de ani, a reușit să strângă sute de mii de urmăritori pe rețeaua de socializare Instagram, pe care îi încântă cu imagini de poveste.

Ultima postare a fostei jucătoare de tenis a atras o mulțime de aprecieri și comentarii din partea internauților. Șatena s-a fotografiat în oglinda din baie și a publicat imaginea, alături de următoarele cuvinte: „Bună, Miami Open. E timpul ca jucătorii să petreacă”.

Fosta sportivă și-a etalat formele

Americanca este urmărită de 280.000 de persoane pe Instagram, platformă de socializare pe care obișnuiește să posteze fotografii din călătoriile sale, dar și sfaturi de joc pentru iubitorii sportului alb.

OMG! Wow!”, „Foarte elegantă și atrăgătoare”, „Arăți incredibil!”, au fost câteva dintre comentariile fotografiei cu aproape 10.000 de like-uri.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Rachel Stuhlmann (@rstuhlmann)

Motivul real pentru care Rachel Stuhlmann a renunțat la tenis

Rachel Stuhlmann are 31 de ani ar fi putut să fie o jucătoare profesionistă, după cum mărturisea într-un interviu acordat pentru presa britanică, dar a preferat să își agațe racheta în cui pentru că nu-i plăcea că trebuia să călătorească mult și să se antreneze intens.

Știam că sunt destul de bună și că aș putea ajunge destul de sus. Mi-ar fi luat cinci sau șase ani să ajung într-o poziție bună în clasament, iar asta ar fi însemnat să petrec multe zile în mașină, alergând de la un oraș la altul, pentru a ajunge la competiții din orașe mici.”, a spus fosta jucătoare de tenis din SUA, conform The Sun.

Urmăriți Playsport.ro și pe