Cine crede Dumitru Dragomir că e cel mai bun jucător din Superligă

Alex Vartolomei 23.09.2023, 18:32
Cine crede Dumitru Dragomir că e cel mai bun jucător din Superligă

Mitică Dragomir (77 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a făcut o evaluare a jucătorilor români și s-a pronunțat referitor la cel mai bun fotbalist din ediția actuală a SuperLigii.

Dumitru Dragomir a vorbit la emisiunea „MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ” despre Darius Olaru, pe care îl consideră cel mai bun fotbalist în clipa de față.

În privința portarilor, Dragomir consideră că Moldovan și Târnovanu sunt cei mai buni din România. De asemenea, Mitică Dragomir nu l-a situat pe Florinel Coman în primii 3 fotbaliști ai FCSB-ului.

„Ca portari sunt doi: Moldovan și Târnovanu. Nicidecum Florinel, e jucător bun, fără moral de competiție mare. Nu va fi vândut pe 10 milioane. Trei milioane aș da pe el, dar mai sunt 3-4 mai buni ca el la FCSB”, a spus Dragomir.

Fostul președinte LPF, a numit trei cei mai buni fotbaliști români la ora actuală. Darius Olaru, Daniel Bîrligea și Octavian Popescu au fost cei 3 nominalizați de Dumitru Dragomir.

Olaru este peste toți, eu zic că e cam cel mai bun din România. El și vârful de atac de la CFR Cluj, de Bîrligea zic. Ei doi și mai spun și despre Octavian Popescu”, a adăugat fostul conducător al LPF-ului.

În continuare, Dumitru Dragomir l-a menționat pe Mihai Căpățînă, de la CSU Craiova, pe care-l consideă unul dintre cei mai buni fotbaliști din țară, chiar în condițiile în care acesta este mai mult rezervă la echipa de club.

„La Craiova e un jucător, care nu e titular, dar e de echipă națională, după mine. Căpățînă e unul dintre marii jucători ai acestei țări, dar nu-l vede nimeni. Eu dacă îl luam pe Căpățînă, îl puneam fundaș dreapta și rezolvam problema echipei naționale pentru zece ani. Are capacitate de efort ieșită din comun și l-am studiat”, a spus Dragomir despre fundașul oltenilor.

În final, Dumitru Dragomir a alcătuit un top 3 al fotbaliștilor români.

„Și Bancu e foarte bun! Olaru, pe primul loc, Bancu e pe locul doi și Tavi Popescu e pe locul trei”, a mai spus Mitică Dragomir.

Urmăriți Playsport.ro și pe