Cine e blonda care a dat lovitura de start la CSA Steaua – U Cluj din Cupa României. A atras toate privirile

Alex Matei 28.09.2023, 16:41

CSA Steaua dispută în Ghencea primul meci din Grupa B a Cupei României. În prima etapă, ”Militarii” dau replica celor de la U Cluj, partidă programată în Ghencea.

Bernadette Szocs a dat lovitura de start la CSA Steaua – U Cluj

În fața unor tribune mai mult goale, decât pline, oficialii celor de la CSA au vrut să creeze un moment special, astfel că au invitat-o pe campioana Bernadette Szocs (28 de ani), multiplă campioană la tenis de masă.

Sportivă a clubului Steaua, Szocs a apărut îmbrăcată pe teren într-un echipament complet roș-albastru. A purtat un tricou creat special pentru ea, cu numărul 7 și nicknamul ”Bernie” pe spate și a purtat și o fustiță mini de culoare albastră. Încă de când a ajuns la stadion, campioana a atras toate privirile și a oferit și câteva autografe. Apoi, pe gazon, Bernadette a fost aplaudată la scenă de puținii spetctatori aflați la meci.

Cine e Bernadette Szocs

Bernadette Szocs traversează cea mai bună perioadă a carierei. Sportiva legitimată la CSA Steaua se află în acest moment pe locul 12 în clasamentul la zi World Table Tennis și pe locul 8 în clasamentul olimpic pentru ediția Paris 2024 (la Jocurile Olimpice, în probele de simplu, se califică doar câte doi sportivi dintr-o țară).

La WTT Contender Lima 2023, Bernadette Szocs a obținut argintul la simplu feminin și argintul la dublu mixt, alături de partenerul Ovidiu Ionescu.

La WTT Contender Rio de Janeiro 2023, Bernadette Szocs a câștigat bronzul la simplu și la dublu feminin, alături de colega Elizabeta Samara.

Bernadette Szocs are speranțe mari pentru Jocurile Olimpice de la Paris, care se vor desfășura în perioada 26 iulie 2024 – 11 august 2024.

”Am speranţe mult mai mari la Jocurile Olimpice de la Paris pentru că am bătut multe chinezoaice şi la Jocurile Europene.

Eu sper şi cred că pot să câştig o medalie şi la Paris pentru că sunt în cea mai bună formă a mea din toată cariera. Sunt pregătită pentru această luptă, pentru că acesta e următorul meu vis, o medalie la Jocurile Olimpice”, a spus Szocs.

Cum a reacționat Bernadette Szocs după ce a luat aurul la Europenele din Polonia

Bernadette Szocs s-a declarat foarte fericită pentru performanța obținută, considerând că a fost în cea mai bună formă a ei.

„Sunt cea mai fericită. Mi s-a îndeplinit visul de a câștiga o medalie de aur într-o probă individual la o competiție atât de importantă. Am avut alături oameni fantastici care au crezut mereu în mine și le mulțumesc pentru tot sprijinul. Nu m-a interest scorul niciun moment.

Știam că sunt în finală și că totul este posibil. Dacă mă uitam la tabelă aș fi pierdut pentru că deveneam mai sensibilă. Sunt foarte mândră de mine! A fost varianta cea mai bună a lui Bernadette Szocs în acest concurs!”, a declarat Bernadette Szocs, pentru pagina de Facebook a Comitetului Olimpic și Sportiv Român.

Grupa A: Chindia, Hermannstadt, Corvinul Hunedoara, Progresul Pecica, Sepsi, Petrolul

ETAPA 1: Progresul Pecica – Petrolul, Hermannstadt – Sepsi, Corvinul – Chindia

ETAPA 2: Chindia – Petrolul, Corvinul – Sepsi, Progresul Pecica – Hermannstadt

ETAPA 3: Petrolul – Sepsi, Chindia – Hermannstadt, Progresul Pecica – Corvinul

Grupa B: FC Botoșani, U Cluj, CSA Steaua, CSM Alexandria, Rapid, CFR Cluj

ETAPA 1: Alexandria – CFR Cluj, FC Botoșani – Rapid, CSA Steaua – U Cluj

ETAPA 2: U Cluj – CFR Cluj, CSA Steaua – Rapid, CSM Alexandria – FC Botoșani

ETAPA 3: Rapid – CFR Cluj, FC Botoșani – U Cluj, CSM Alexandria – CSA Steaua

Grupa C: Dinamo, Oțelul, Zalău, FC Bihor, FCU 1948 Craiova, FCSB

ETAPA 1: FC Bihor – FCSB, Dinamo – FCU 1948 Craiova, SCM Zalău – Oțelul

ETAPA 2: Oțelul – FCSB, SCM Zalău – FCU 1948 Craiova, FC Bihor – Dinamo

ETAPA 3: FCU 1948 Craiova – FCSB, Dinamo – Oțelul, SCM Zalău – FC Bihor

Grupa D: UTA Arad, FC Voluntari, CS Tunari, Gloria Buzău, Farul, Universitatea Craiova

ETAPA 1: CS Tunari – Universitatea Craiova, Voluntari – Farul, Gloria Buzău – UTA

ETAPA 2: UTA – Universitatea Craiova, Gloria Buzău – Farul, CS Tunari – Voluntari

ETAPA 3: Universitatea Craiova – Farul, UTA – Voluntari, CS Tunari – Gloria Buzău

Urmăriți Playsport.ro și pe