Cine e favorită la casele de pariuri în marea finală de duminică, Anglia – Italia. S-au afișat cotele!

Gabriel-Alexandru Ioniță / 08.07.2021, 17:56
Cine e favorită la casele de pariuri în marea finală de duminică, Anglia – Italia. S-au afișat cotele!

Cine e favorită la casele de pariuri în marea finală de duminică, Anglia – Italia. Mulți specialiști și fani sunt de părere că în marea finală de pe Wembley s-au calificat cele mai bune echipe de la EURO 2020. Calificarea Angliei este pusă însă sub semnul întrebării de modul în care aceasta a fost obținută.

Concret, naționala pregătită de Gareth Southgate a marcat golul decisiv în semifinala cu Danemarca în urma unui penalty acordat extrem de ușor în viziunea multora de arbitrul olandez Danny Makkelie. Cu toate aceste discuții, Anglia a impresionat la acest turneu final. Englezii au primit primul gol abia în meciul din semifinale, iar acela a venit în urma unei faze fixe. Damsgaard a executat magistral o lovitură liberă de la aproape 30 de metri și nu i-a dat nicio șansă lui Jordan Pickford.

Cine e favorită la casele de pariuri în marea finală de duminică, Anglia – Italia

Însă și Italia a făcut de asemenea un turneu final extrem de solid. Echipa lui Roberto Mancini este considerată de foarte mulți oameni de departe cea mai bună echipă de la EURO 2020. De asemenea, „Squadra Azzurra” este văzută de o mare parte a fanilor drept favorită clară în fața Angliei. Nu însă și de casele de pariuri. Imediat după finalul celei de-a doua semifinale de la EURO, bookmakerii au prezentat cotele pentru marele meci care se va juca duminică, 11 iulie, de la ora 22:00.

Poate în mod surprinzător pentru unii, cele două echipe au cote aproape identice la victoria finală. Anglia are o cotă de 1.90 pentru câștigarea primului Campionat European din istorie, în vreme ce cota Italiei este de 1.91. Un egal în primele 90 de minute este cotat la 3.00 de către agențiile de pariuri. De asemenea, bookmakerii au oferit o cotă de 5.80 pentru ca meciul să fie decis în prelungiri, iar cei care vor miza că finala se va juca la loviturile de departajare vor câștiga de 4.7 ori suma pariată.

Ce a declarat Harry Kane după ce a fost desemnat omul meciului cu Danemarca

Harry Kane a fost desemnat omul meciului cu Danemarca din semifinale. Atacantul lui Tottenham a reușit să înscrie după ce inițial ratase din penalty. El a declarat după meci că echipa sa a reușit să revină după ce a fost condusă datorită faptului că jucătorii și-au păstrat calmul.

Am fost conduşi și este pentru prima oară când am rămas calmi, nu ne-am panicat. Ne-am creat ocazii imediat după aceea. Schmeichel a avut o super intervenţie şi apoi a venit golul lui Raheem (Sterling). Iar noi am controlat jocul în repriza secundă, creându-ne ocazii.

Finala va fi un moment special. Va fi un câştigător şi un perdant, iar noi vom face totul pentru a fi de partea învingătorilor”, a declarat Kane după meci.

Sursă foto: UEFA.com