Cine e femeia superbă care i-a luat mințile lui Ion Țiriac! „Îi sunt datoare pe viață!” Cum se comporta miliardarul roman

Giosanu Catinca / 06.02.2022, 15:52
Cine e femeia superbă care i-a luat mințile lui Ion Țiriac! „Îi sunt datoare pe viață!” Cum se comporta miliardarul roman

Ion Țiriac este o personalitate puternică în țara noastră și în străinătate. Magnatul va împlini 83 de ani în luna mai şi are o avere estimată la 1.6 miliarde de dolari. El nu se poate bucura însă pe deplin de averea pe care a agonisit-o până la această vârstă, căci este singur.

Detalii impresionante despre marea iubire din viaţa lui Ion Ţiriac

Ion Țiriac a fost căsătorit o singură dată, cu fosta hanbalistă Erika Braedt. Totuşi, marea lui iubire a fost Sophie Ayad. Cei doi s-au cunoscut în 1994, pe când miliardarul român era rezident în Germania şi era proprietarul turneelor de tenis de la Hanovra, Stuttgart şi Essen. Sophie, care lucra pentru revista Bunte, era cu aproape 31 de ani mai tânără decât Ţiriac.

Ei au împreună împreună doi copii, pe Karim şi Ioana Țiriac. Tânăra îi moștenește frumusețea mamei sale și spiritul de antreprenor la tatălui său. Aceasta a organizat, recent, un eveniment caritabil în care a avut loc și o prezentare de modă, iar banii care s-au strâns au fost donați către o fundație.

În ce relații se află Ion Ţiriac cu Sophie Ayad

Jurnalista din Egipt a păstrat o relaţie bună cu miliardarul român. Ea locuiește acum la Monte Carlo, unde a stat o bună perioadă de timp și Ioana, care a terminat Liceul American din București și s-a mutat în însoritul Miami.

În urmă cu doi ani, Sophie a vorbit despre rolul pe care l-a avut Ion Ţiriac în viaţa ei.

Îl iubesc pe Ion, nu este doar un tată grozav, ci și un prieten adevărat. Am avut momente dificile, chiar foarte dificile, dar el a fost mereu acolo pentru mine și cei trei copii ai mei.
Citeşte întreaga ştire: Interviu în premieră cu Sophie Ayad, despre viața alături de Ion Țiriac. „Nu regret nimic. Regretele sunt pentru cei care se dau bătuți.

Le datorez totul mai întâi tatălui meu și apoi lui Ion. Sunt cele mai influente două persoane din viața mea. Sunt pentru totdeauna recunoscătoare. Ion este una dintre cele mai strălucitoare minți pe care le-am putea întâlni și îi sunt datoare pe atât de multe planuri… Nu știu dacă Ion a învățat ceva de la mine, dar sper că i-am adus oarecare fericire.”, a declarat Sophie Ayad, la sfârşitul anului 2019, potrivit celor de la Libertatea.