Cine este frumoasa tânără care a devenit soția lui Gicu Grozav. Este fiica unei sportive uriașe

Catinca Giosanu 01.06.2022, 16:44

Gicu Grozav, care evoluează în prezent la MTK Budapest, în prima ligă a Ungariei, s-a căsătorit, marți, cu o handbalistă legitimată la Rapid.

Gicu Grozav s-a căsătorit cu aleasa inimii sale

Atacantul albaiulian este îndrăgostit până peste cap de Sorina Tîrcă, fiica marei handbaliste Mariana Tîrcă. Cei doi s-au prezentat marți în fața ofițerului de stare civilă, acolo unde au spus un mare ”DA”.

Evenimentul a avut loc la Brașov. Cei doi s-au programat din timp la Starea Civilă, iar acum și-au văzut visul împlinit cu ochii.

Reprezentanții clubului Rapid București i-au felicitat pe proaspeții însurăței.

Eveniment major în viaţa Sorinei Tîrcă, care s-a căsătorit, astăzi, cu fotbalistul Gicu Grozav. Cei doi sportivi au spus DA în faţa ofiţerului Stării Civile a Primăriei din Braşov, în prezenţa familiilor şi a prietenilor apropiaţi. Felicitări şi casă de piatră, Sorina!”, a transmis Rapid, club care a câştigat campionatul la handbal feminin în urmă cu două zile.

”Este cea mai frumoasă zi pentru noi”

Soția lui Gicu Grozav a strălucit într-o rochie albă, scurtă, și a avut un buchet de flori albe, cu câteva detalii roz.  Fotbalistul a optat pentru un sacou albastru, la care a asortat un pantalon de culoare deschisă și o pereche de pantofi sport.

Nașii de cununie ai lui Gicu Grozav și ai Sorinei au fost Ionuț, fratele lui Gicu, și Cosmina Grozav.

Avem emoții, e ceva normal. Este cea mai frumoasă zi pentru noi. Sperăm să ne înțelegem bine și să avem o viață fericită.”, a declarat Gicu Grozav.

”O să o ținem minte toată viața”

Soția lui Gicu Grozav a fost toată numai un zâmbet. Ea a declarat că nu va uita niciodată ziua în care s-a căsătorit.

Este o zi emoționantă pe care o să o ținem minte toată viața. Pentru mine este un an fericit, după toată perioada grea prin care am trecut.”, a spus fiica marei handbaliste Mariana Tîrcă, potrivit prosport.ro.

Sorina se iubește de mai bine de trei ani cu fotbalistul Gicu Grozav, de la MTK Budapesta. Ei își doresc ca anul viitor să facă petrecerea de nuntă.

Urmăriți Playsport.ro și pe