Cine este milionarul prezent la meciurile lui Dinamo care poate investi la echipa din Ștefan cel Mare. A fost în loja acționarilor la jocurile cu Steaua și FC Argeș

Radu Bordei 01.06.2023, 22:44
Cine este milionarul prezent la meciurile lui Dinamo care poate investi la echipa din Ștefan cel Mare. A fost în loja acționarilor la jocurile cu Steaua și FC Argeș

Un nou milionar este aproape să investească în Ștefan cel Mare. Andrei Nicolescu și Eugen Voicu se țin de promisiune și sunt aproape să coopteze un alt om de afaceri important alături de proiectul noilor acționari ai clubului. Acesta a fost prezent la meciul cu FC Argeș.

Un nou milionar pentru clubul din Ștefan cel Mare? „Sunt dinamovist de la 5 ani”

Acționarii de la Red&White caută investitori să vină cât mai repede alături de Dinamo, mai ales că aproape sigur echipa va evolua în Superliga. La meciul cu FC Argeș, alături de Andrei Nicolescu, a luat loc Sorin Preda, conform colegilor de la Prosport. Fost manager la operatorul de telefonie mobilă Connex, înainte ca acesta să dispară, omul de afaceri este fondatorul Global Vision, un jucător important pe piața imobiliară din România.

Conform publicațiilor de specialitate, compania a „dezvoltat și construit peste 1.600.000 metri pătrați și administrează aproximativ 800.000 mp în cadrul diviziei de property & facility management. De asemenea, compania deține un portofoliu propriu de proprietăți format din clădiri de birouri, proiecte rezidențiale și parcuri industriale. Cel mai important proiect pe care Global Vision îl are în derulare în acest moment este Constanța Business Park”

Sorin Preda, milionarul „vânat” de către acționarii de la Dinamo

Omul de afaceri ar fi tentat să accepte să se alăture lui Claudiu Florică și Bogdan Pavel, în grupul investitorilor. Totul depinde de aprobarea planului de reorganizare.

Avem discuții. Eu sunt dinamovist de la vârsta de cinci ani, de atunci merg la stadion, am copilărit, am făcut sport la Dinamo. Sunt destul de interesat de model, vreau să înțeleg propunerea, ce se întâmplă în diferite scenarii.

Dacă este în liga a doua sau în prima ligă, diferența este uriașă, dacă ai planul aprobat, poți să speri la alte lucruri, cum ar fi tranferuri și așa mai departe. Dacă lucrurile nu evoluează pe partea aia, liga 1 va fi tot un blocaj”, a spus Sorin Preda pentru ProSport.

Planul de reorganizare poate rezolva lucrurile

Omul de afaceri a recunoscut că potențialii investitori așteaptă și ei să se regleze situația planului de reorganizare.

Până la urmă și-a luat o măsură de protecție corectă, putea să respingă dosarul din start. Eu zic că este de bine, chiar dacă nu ne convine. Și eu vroiam să văd planul ăla trecut, ne cărăm cu el din vară. Este termen pe 19 și cred că se va termina acolo, nu văd de ce să se prelungească. Sperăm să se rezolve pentru că, într-adevăr, potențialii investitori privesc cu alți ochii dacă s-ar ajunge la o tăiere importantă. Pentru un club românesc, o diferență de 5-6 milioane contează enorm, a declarat și Dorin Iacob, la dinamo 7/9

Urmăriți Playsport.ro și pe