Cine este Theo, bărbatul cu care s-ar fi iubit Simona Halep! Tânărul a ieșit cu declarații după zvonurile apărute

Giosanu Catinca 13.12.2021, 08:38
Cine este Theo, bărbatul cu care s-ar fi iubit Simona Halep! Tânărul a ieșit cu declarații după zvonurile apărute

Câștigătoare a două turnee de Grand Slam, Simona Halep trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Toni Iuruc. Cei doi participă la evenimente împreună și afaceristul își sprijină iubita în orice moment, așa că fanii apreciază pozele rare care apar cu aceștia pe internet. În timp ce sportiva este pregătită să ducă legătura amoroasă la un alt nivel, nu mulți știu pe cine a iubit ea înainte.

Cu cine s-a iubit Simona Halep înainte de Toni Iuruc

Simona Halep este extrem de discretă atunci când vine vorba despre viața ei personală, așa că aceasta își ține relația cu Toni Iuruc departe de atenția curioșilor. La fel a procedat și cu celelalte relații pe care le-a avut.

Andrei Mlendea este bărbatul cu care Simona s-ar fi iubit la 18 ani, bifând, totodată, prima dragoste, conform SpyNews.ro. S-au despărțit la scurt timp, iar câţiva ani mai târziu, şi-au mai dat o şansă. Ca iubiţi şi ca parteneri în tenis. El era cel care o antrena pe Halep la vremea respectivă. Totul până la începutul lui 2013, când au încheiat colaborarea pe ambele planuri. Mulți spun că bărbatul ar fi fost concediat chiar de tatăl sportivei ce nu și-ar fi dorit să existe o relație între el și fiica lui, potrivit sursei anterior citate.

Despre fostul lider mondial s-a spus, la un moment dat, că s-ar fi iubit și cu Theo Marius Pașa, un machedon cu un trecut destul de ambiguu.

Adevărul despre relaţia dintre Simona Halep şi Theo Paşa

În ciuda zvonurilor apărute, Theo a negat întreaga poveste.

În urma articolelor apărute în spaţiul public, doresc să fac următoarele precizări: nu a existat şi nu există o relaţie amoroasă între mine şi Simona Halep. Iubesc sportul, am studiat Liceul sportiv şi Facultatea de educaţie fizică şi sport Constanta.

Ca atare, sunt un fan al Simonei Halep şi al tuturor sportivilor, aşa cum cred că toţi românii ar trebui să fie… Este adevărat faptul că frecventez cafeneaua SH, unde l-am cunoscut pe tatăl Simonei, cu care am o relaţie bună de prietenie.

Am tot respectul şi consideraţia faţă de domnul Halep, este un om deosebit, care a făcut sacrificii mari în toată cariera Simonei.”, a spus Theo, în urmă cu ceva timp,

Un alt nume vehiculat a fost al lui Costa Sponte, fiul lui Teia Sponte, bun prieten cu Stere Halep. Bunica Simonei a sperat până în ultimul moment că nepoata sa se va căsători cu Costa Sponte. Înainte să se despartă, aceasta mărturisea că sportiva are timp pentru toate, iar lucrurile nu sunt deloc încurcate.

Se ia cu fiul lui Teia. E cipan de-ai noştri”, a spus bunica Simonei Halep, când aceasta avea o relație cu fiul lui Teia Sponte, pentru Libertatea.