Cine sunt oamenii din staff-ul tehnic al lui Marius Șumudică. Nu semnează nicăieri fără ei!

Moldoveanu Camelia / 10.06.2021, 09:08

Marius Șumudică a început antrenamentele cu jucătorii de la CFR Cluj. Antrenorul are trei oameni de bază care îl însoțesc peste tot pentru a face performanțe. Fără ei nu semnează niciun contract cu nicio echipă. Cine sunt cei care stau în umbra multor reușite.

Marius Șumudică, primul antrenament oficial la CFR Cluj

Marius Șumudică antrenament CFR Cluj
Au început antrenamentele la CFR Cluj cu Marius Șumudică la comandă

Șumudică și-a început săptămâna în forță, chiar pe terenul echipei pe care o va antrena în următoarea perioadă. Jucătorii de la CFR Cluj au făcut cunoștință, oficial, cu noul lor antrenor și au dat drumul la pregătirea fizică pentru următorul sezon.

Costin Lazăr îl cunoaște foarte bine pe ”Șumi” și este convins că ardelenii au făcut o alegere bună că l-a numit antrenor. Sportivul care a jucat împotriva lui Șumudică, pe vremea când actualul antrenor al clujenilor era jucător la Rapid, a apreciat însă că o să fie gălăgie în fotbalul românesc în următorul sezon. Și asta, din cauză că fostului antrenor al lui Gaziantep îi place să trăiască meciul la maximum.

Tehnicianul nu se gândește deocamdată să participe în Conference League. Mai mult, el a rămas impresionat de căldura oamenilor din Cluj-Napoca.

Cred că CFR îți dă șansa în a te bate și pe plan internațional. Pentru mine, participarea în Conference League ar fi un eșec. Le port un respect deosebit jucătorilor pentru ce au realizat până acum. Sunt un tip vulcanic, iar celelalte echipe trebuie să se teamă de ceea ce înseamnă reacțiile lui Șumudică, dacă voi fi atacat sau dezavantajat. Indiferent ce adversari voi întâlni, voi da totul pentru această echipă. Am rămas impresionat de căldura oamenilor de aici, am simțit că am trecut granița în altă țară, e altă lume la Cluj.”, a mai spus Marius Șumudică, la prezentarea oficială.

Cine sunt oamenii din staff-ul tehnic. Nu semnează nicăieri fără ei!

Viitorul sezon al Ligii I se anunță destul de palpitant. Revenirea antrenorului-spectacol Marius Șumudică în fotbalul românesc va capta din nou atenția. Deja au început declarațiile războinice ale antrenorului care era la un pas de a semna cu FCSB.

„Șumi Gol” a luat decizia de a merge la CFR Cluj după ce s-a consultat cu staff-ul său. Antrenorul de 50 de ani nu semnează cu nicio echipă fără cei doi secunzi și preparatorul fizic, oamenii alături de care a făcut performanțe. Marius Șumudică a ajuns la o înțelegere cu Marian Copilu, iar actualul staff-al clujenilor arată astfel:

  • din vechea echipă tehnică: Daniel Tudor, antrenor de portari și Cristian Dragotă, preparator fizic.
  • staff-ul lui Șumudică: Cristi Petre și Gabi Mărgărit sunt secunzi, iar Ciprian Moscu o să facă echipă cu vechiul preparator fizic de la CFR