Cine transmite poate ultimul meci al lui Dan Petrescu la Cluj? Partida dintre Slavia Praga și CFR Cluj se vede la TV

Gabriel-Alexandru Ioniță 06.10.2022, 09:37
Cine transmite poate ultimul meci al lui Dan Petrescu la Cluj? Partida dintre Slavia Praga și CFR Cluj se vede la TV

După ultimele informații apărute în presa din România, meciul de la Praga ar putea fi ultimul pentru Dan Petrescu în postura de antrenor al CFR-ului. Duelul campioanei României cu Slavia va putea fi văzut la TV de publicul din România, de la 22:00, pe Pro Arena, în comentariul lui Andrei Grecu și Bogdan Nevel.

Partida va fi arbitrată de o brigadă din Italia, cu Fabio Maresca la centru. El va fi ajutat la cele două margini de Fabiano Preti și Giorgio Peretti. Al patrulea oficial va fi Ivano Pezzuto.

Pleacă Dan Petrescu de la CFR în cazul unei înfrângeri cu Slavia Praga?

După cum se aștepta mai toată lumea, conflictul dintre Dan Petrescu și Neluțu Varga nu s-a stins sub nicio formă, ci doar a fost mascat timp de câteva zile. Situația la clubul din Gruia este în continuare una tensionată. Ultimele informații apărute în presa din România duc spre ideea că patronul campioanei ar fi decis să renunțe la antrenorul de 54 de ani în iarnă, în cazul în care echipa alb-vișinie nu va obține rezultatele așteptate în acest interval.

Neluțu Varga își dorește ca CFR să fie pe primul loc la finalul acestui an și să obțină cât mai multe puncte în grupa G din Conference League. În caz contrar, Dan Petrescu va trebui să își caute o nouă echipă. Campioana României stă deja destul de prost în această a treia competiție europeană la nivel de cluburi. Ea se află pe ultimul loc, cu doar un punct după primele două meciuri, la egalitate de puncte cu Ballkani, dar cu un golaveraj inferior.

Obiectivul european al campioanei ar putea fi spulberat încă din etapa a treia a fazei grupelor

Luna trecută, după stingerea aparentă a conflictului, dinspre clubul din Gruia s-a comunicat că obiectivul stabilit pe plan european este reprezentat de accederea în fazele eliminatorii ale Conference League. Iar, în cazul unei eventuale înfrângeri la Praga, acest deziderat ar deveni practic imposibil.

Astfel, soarta lui Dan Petrescu ar putea fi pecetluită încă după meciul din această seară. Care, în mod evident, este unul foarte greu, după cum chiar „Bursucul” a subliniat, în stilul caracteristic.

Slavia are o echipă foarte bună, cea mai bună din grupă. În ultimii trei ani a ajuns în grupele Champions League, în sferturile de finală în Europa League, iar în sezonul trecut în sferturile Conference League. În meciurile de acasă disputate până acum a marcat 40 de goluri şi a primit 3. Slavia practică un fotbal total, e singura echipă din Europa în ultimii 5 ani care aduce 7-8 jucători în careul advers. Trebuie să prindem o zi fantastică toţi ca să scoatem un rezultat pozitiv”, a spus Dan Petrescu la conferința de presă premergătoare meciului de la Praga.

Urmăriți Playsport.ro și pe