Ciprian Deac, nervos după CFR Cluj – FCSB 0-1: „Din gură suntem mari şi tari! Trebuie să vedem ce nu merge”

Octavian Vasilescu 17.04.2022, 23:45
Ciprian Deac, nervos după CFR Cluj – FCSB 0-1: „Din gură suntem mari şi tari! Trebuie să vedem ce nu merge”

Mijlocașul Ciprian Deac (36 de ani) a fost foarte afectat după eșecul cu FCSB, scor 0-1.

Veteranul de la CFR Cluj spune că el și colegii lui trebuie să arate o altă atitudine în ultimele cinci etape. FCSB s-a apropiat la numai două puncte de liderul CFR Cluj. Campioana en titre a ajuns la două eșecuri consecutive. În runda precedentă, CFR a fost învinsă de Universitatea Craiova, scor 2-3.

Ciprian Deac, discurs dur după CFR Cluj – FCSB 0-1

Până la acea eliminare meciul nu prea a fost cu ocazii, a fost un meci de luptă, cum ne aşteptam. Ei nu mai aveau nimic de pierdut.

Am încercat să ducem meciul cât mai mult spre 0-0, pentru că eu cred că dacă terminam la egalitate în seara asta era ca şi o victorie pentru noi, în condiţiile în care am jucat în 10. Dacă eram 11 la 11, meciul se ducea spre un X.

E un duş rece, suntem foarte supăraţi. De mâine ne trezim. Încă suntem pe primul loc, totul depinde de noi. Se pare că ne place să suferim până în ultimele meciuri.

Din gură suntem mari şi tari şi uităm să mai demonstrăm pe teren. Ar trebui să fim liniştiţi, să vedem exact ce nu merge, pentru că venim după două înfrângeri, două meciuri care ne dor”, a spus Ciprian Deac, la finalul partidei, citat de Orange Sport.

CFR Cluj – FCSB 0-1. Victorie uriașă pentru echipa lui Toni Petrea

Octavian Popescu a înscris unicul gol al meciului, în minutul 74, ajutat de o deviere a lui Daniel Graovac. Portarul Cristian Bălgrădean a fost păcălit de traiectoria balonului, iar FCSB a obținut trei puncte uriașe în Gruia.

CFR Cluj a jucat o repriză în inferioritate numerică. Fundașul Mateo Susic a fost eliminat direct în minutul 43, după un fault grosolan asupra lui Darius Olaru. Mijlocașul de la FCSB a fost transportat la spital la pauza meciului.

În runda următoare, CFR Cluj va înfrunta FC Voluntari, în deplasare. FCSB merge la Ovidiu, pentru un duel cu Farul Constanța.

CFR Cluj – FCSB 0-1. Clasament play-off

FCSB s-a apropiat la două puncte de rivala CFR Cluj după acest rezultat favorabil din Gruia.

  1. CFR Cluj – 45 pct.
  2. FCSB – 43 pct.
  3. Universitatea Craiova – 39 pct.
  4. FC Voluntari – 30 pct.
  5. Farul Constanța – 28 pct.
  6. FC Argeș – 27 pct.
Urmăriți Playsport.ro și pe