Ciprian Marica, fericit după victoria lui Dinamo: ”Burcă a făcut o treabă extraordinară”

Iosif Pintilie 30.05.2023, 16:31
Ciprian Marica, fericit după victoria lui Dinamo: ”Burcă a făcut o treabă extraordinară”

Dinamo a surprins pe toată lumea după victoria cu FC Argeș, scor 6-1, din parajul de promovare/retrogradare în Superligă. ”Câinii” sunt ca și reveniți în prima divizie, după un singur an petrecut în ”B”.

Astfel, fotbalul românesc a vorbit intens despre reușita elevilor lui Ovidiu Burcă.

Ciprian Marica, despre promovarea lui Dinamo

Rezultatul excelent înregistrat de Dinamo a fost salutat de Ciprian Marica, care s-a declarat foarte fericit că fosta lui echipă este aproape de revenirea în prima divizie.

”M-am bucurat enorm pentru Dinamo, chiar mă gândeam că dacă nu se prezintă la meciul următor, tot sunt promovați, nu? Fotbalul avea nevoie de Dinamo, Ovidiu Burcă a făcut o treabă extraordinară, sunt semne că pot reveni la niveluul așteptat. Nu mă aștpetam la acest scor, dar Dinamo a jucat foarte bine, a speculat orice eroare, a fost o seară foarte bună pentru cluub. Au și avnatajul să joace cu acei suuporteri minunați, 20-25.000 de fani, atmosferă, sunt lucrri care au contat”, a spus Ciprian Mrica, la Fanatik.

Amenzile date după Dinamo – FC Argeș

Jandarmeria a anunțat că au fost aplicate 19 amenzi, cu un total de 6.400 de lei. Aceștia au anunțat că au întocmit șapte acte de sesizare, în urma evenimentelor de la meciul dintre Dinamo și FC Argeș, jucat pe Arena Națională.

  • 5 acte de sesizare în conformitate cu prevederile Legii nr. 126/1995 privind regimul materiilor explozive;
  • un act de sesizare în conformitate cu prevederile Legii nr. 143/2000 privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri;
  • un act de sesizare în conformitate cu prevederile art. 372 Cod Penal (portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase).

De asemenea, jandarmii au anunțat că s-au aplicat 19 sancțiuni contravenționale, iar 13 suporteri au primit interdicție pe stadioane, de la șase luni la un an.

  • 3 sancţiuni contravenţionale în conformitate cu prevederile Legii nr. 4/2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive;
  • 16 sancţiuni contravenţionale în conformitate cu prevederile Legii nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice;
Urmăriți Playsport.ro și pe