Cîrțu: „Meciul ăsta cu FCSB e mai important ca niciodată!” Craiova vine să bată și să intre în lupta pentru titlu. EXCLUSIV

Iosif Pintilie 15.03.2023, 11:32
Cîrțu: „Meciul ăsta cu FCSB e mai important ca niciodată!” Craiova vine să bată și să intre în lupta pentru titlu. EXCLUSIV

Universitatea Craiova se pregătește de primul meci din playoff. Oltenii se pregătesc de duelul cu FCSB, una dintre rivalele din lupta pentru titlu. Playsport a vorbit cu președintele echipei din ”Bănie”, Sorin Cîrțu, despre șansele pe care le are echipa sa în playoff.

Sorin Cîrțu anunță: ”Meciul ăsta cu FCSB e mai important ca niciodată”

Sorin Cîrțu este de părere că duelul cu FCSB va fi cel mai important din ultima perioadă. Sorinaccio crede că echipa lui trebuie să ajute singură în lupta pentru campionat, iar în cazul în care echipa nu va câștiga titlu, un parcurs european bun ar putea salva situația.

”E început de playoff, toate meciurile din playoff sunt importante pentru noi, pentru că avem un handicap de recuperat pentru tot ce ni s-a întâmplat în campionatul regulat.

Meciul ăsta cu FCSB e mai important ca niciodată. Întotdeauna au fost meciuri speciale între noi. Plecăm de pe poziția asta. Nu comentez (n.r. faptul că FCSB nu are antrenor), noi trebuie să ne ajutăm singuri. Ceea ce n i se întâmplă la ora actuală se întâmplă din cauza noastră, nu din cauza adversarilor. Noi am fost, de multe ori, adversarii noștri.

Nu sunt niște puncte foarte multe, care nu pot fi recuperate. Depinde cât ești de responsabil pentru fiecare meci. Una peste alta, suntem o echipă cu un lot bun de jucători. Am avut și evoluții bune și evoluții contradictorii. Suntem pe un loc în playoff, avem niște șanse, dar ne-am fi dorit să fim pe primul loc, sau pe al doilea.

Obiectivele noastre, stabilite la începutul campionatului, sunt să luăm titlu și cupa. Din păcate, din Cupă am ieșit, dar rămânem cu șansa asta, totuși, chiar dacă nu avem atât de multe procente cum au Farul și CFR, dacă nu, cupele europene. Trebuie să tindem sus. Măcar locul trei, doi sau la baraj. Absolut (n.r. nu mai accepta o ratare a calificării în grupe), absolut, dar așa a fost situația, cu schimbări de antrenori, au fost niște divergențe, care s-au resimțit în clasament”, ne-a spus Sorin Cîrțu, în exclusivitate.

Urmăriți Playsport.ro și pe