Claudiu Keșeru și Constantin Budescu pleacă de la FCSB. Din iarnă cei doi ar putea părăsi formația lui Gigi Becali

Bordei Radu / 29.11.2021, 13:11
Claudiu Keșeru și Constantin Budescu pleacă de la FCSB. Din iarnă cei doi ar putea părăsi formația lui Gigi Becali

Claudiu Keșeru și Constantin Budescu au fost aduși special pentru a ajuta vicecampioana României, în duelul cu CFR Cluj. Edi Iordănescu a solicitat fotbaliști cu experiență, tocmai pentru că roș-albaștrii nu pot să se descurce doar cu tinerii cu potențial. De altfel aceasta a fost una din problemele FCSB-ului în ultimii ani, jucătorii tineri nu au reușit să mențină ritmul tot sezonul.

De aceea, antrenorul a solicitat fotbaliști care să poate fi lideri în teren și să le dea un exemplu și celorlalți jucători, mai tineri. Așa că au fost aduși Keșeru și Budescu. Dar acum, că s-a schimbat regimul la FCSB, se pare că veteranii nu mai sunt la căutare. Și ar putea părăsi echipa mult mai repede.

Claudiu Keșeru și Constantin Budescu sunt nemulțumiți de statutul la echipă și vor să părăsească FCSB la iarnă

Claudiu Keșeru a redebutat cu succes la întoarcerea la FCSB. Se părea că vicecampioana și-a găsit omul de gol, atacantul care să conducă linia de atac. A marcat 3 goluri în 3 meciuri și a arătat o poftă de joc foarte mare. Venirea lui Toni Petrea a schimbat statutul lui, iar Keșeru nu a fost titular cu Botoșani. Cu Craiova nu a fost în lot, din cauza unei accidentări, dar se pare că lucrurile nu ar sta bine între jucător și noua conducere tehnică. De altfel și Gigi Becali l-a criticat de curând, la Pro X.

Când a venit, am zis că e talie mondială. Forță viteză, șut, ce mai juca la orice echipă din lume. Proteha bine balonul, se bătea cu fundașii, era chiar mai bun ca înainte. Chiar mă felicitam, uite ce a crescut. Iar acum, nu știu ce să zic, la ultimul meci a returnat toate baloanele, deși nu era stresat de nimeni. Poate a avut și el o zi proastă, a comentat patronul.

Budescu, mai mult rezervă la FCSB

Mijlocașul ofensiv a fost marele vis al lui Gigi Becali care a făcut tot posibilul să îl împiedice să meargă la CFR. Acum, Becali nu ar refuza să scape de jucător. Fostul jucător al Astrei a fost și motivul pentru care Edi Iordănescu s-a certat cu patronul. După ce Gigi l-a criticat dur pe Budescu, la finalul meciului cu Voluntari, antrenorul a reacționat ulterior și de aici s-a ajuns la despărțire.

Budescu încă nu s-a impus ca titular, iar acum, cu Florin Tănase, Octavian Popescu, cu Florinel Coman care a revenit dar și cu noua senzație Ianis Stoica, timpul său de joc ar putea fi și mai limitat. De aceea, Budescu ar putea părăsi echipa la iarnă, iar Becali ar economisi salariul lui.