Claudiu Keșeru, transfer surprinzător. Atacantul lui FCSB ar putea juca în Liga Campionilor

Ștefănescu Dragoș / 06.01.2022, 14:02
Claudiu Keșeru, transfer surprinzător. Atacantul lui FCSB ar putea juca în Liga Campionilor

Claudiu Keșeru este unul dintre fotbaliștii căzuți în dizgrația lui Gigi Becali. Plecarea sa de la FCSB părea iminentă, însă momentan a rămas la echipa roș-albastră. Totuși, Keșeru ar putea fi protagonistul unui transfer surprinzător în următoarea perioadă.

Claudiu Keșeru a scăpat momentan de furia lui Gigi Becali

La finalul anului trecut, Gigi Becali anunța iminenta despărțire de câțăva jucători care nu au dat randamentul scontat și au salarii mari. Primii vizați de latifundiarul din Pipera au fost Constantin Budescu și Claudiu Keșeru.

La începutul noului an, Constantin Budescu a părăsit FCSB după ce Gigi Becali i-a achitat suma de 150.000de euro. Însă, în situația lui Claudiu Keșeru, latifundiarul din Pipera s-a răzgândit. Becali a  decis să nu renunțe momentan la serviciile atacantului, pe care îl consideră încă util echipei.

Claudiu Keșeru nu pleacă! Mai avem nevoie de Keșeru. El a făcut și lucruri bune la FCSB, a făcut jocuri bune la început. Primele patru meciuri el le-a câștigat. Ne poate ajuta în continuare. Budescu a plecat deja, el nu ne mai putea ajuta”, a declarat Gigi Becali, pentru Digi Sport.

Claudiu Keșeru, transfer surprinzător

În ciuda faptului că nu a evoluat prea mult de la revenirea la FCSB, Claudiu Keșeru (35 de ani) este în vizorul unei echipe din Ungaria. Kisvarda, echipa la care evoluează românii Claudiu Bumba și Andrei Peteleu este intersată de transferul atacantului de la FCSB.

Echipa din orașul aflat în apropierea graniței cu Slovacia și Ucraina a avut un sezon excelent în primul eșalon fotbalistic al Ungariei. Kisvarda se află pe locul doi, cu 34 de puncte acumulate în 17 etape. Echipa se află în urma liderului Ferencvaros (35 de puncte), dar înaintea celor de la Akademia Pușkaș (31 de puncte) și Fehervar (29 de puncte). Kisvarda este calificată în optimile de finală ale Cupei Ungariei, unde va juca cu Ujpest, pe 9 februarie. Clubul este finanțat de familia Barany și de compania Master Good, unul dintre cei mai mari producători de produse alimentare și agricole din Ungaria.

Kisvarda vrea să facă mai multe transferuri pentru partea a doua a sezonului, dar și în perspectiva unei viitoare calificări în preliminariile Champions League sau Conference League. În fruntea listei de achiziții a maghiarilor se află Claudiu Keșeru, care ar aduce un plus de forță în ofensivă.

Keșeru ar putea fi tentat de oferta celor de la Kisvarda, având în vedere că orașul maghiar se află la o distanță rutieră de 180 km de Oradea, orașul natal al fotbalistului. Astfel, Keșeru ar fi mai aproape de familia sa dar și de afacerea pe care o are în Oradea.