Claudiu Niculescu și Concordia Chiajna au rupt contractul. Eșecul drastic cu U Cluj a fost decisiv

Moldoveanu Camelia / 01.03.2022, 18:35
Claudiu Niculescu și Concordia Chiajna au rupt contractul. Eșecul drastic cu U Cluj a fost decisiv

Clubul Concordia Chiajna a anunțat oficial încetarea colaborării cu antrenorul Claudiu Niculescu. Se pare că înfrângerea suferită în fața U Cluj, scor 4-0, a fost decisivă. În același timp și Cornel Dobre a fost demis.

Concordia Chiajna a rupt contractul, pe cale amiabilă, cu Claudiu Niculescu

Etapa a 17-a din Liga a 2-a a fost una dramatică pentru Concordia Chiajna. Echipa condusă de Claudiu Niculescu a pierdut cu 4-0 în fața celor de la Universitatea Cluj. Se pare că acest rezultat a fost decisiv pentru antrenorul principal, dar și pentru secund. Anunțul a fost făcut, în mod oficial, pe pagina oficială a clubului.

Conducerea Clubului Sportiv Concordia Chiajna și antrenorii Claudiu Niculescu și Cornel Dobre au încetat, pe cale amiabilă, colaborarea pentru sezonul 2021-2022.

Clubul nostru le mulțumește pentru activitatea depusă și le dorește mult succes în carieră!”, a comunicat Concordia Chiajna.

„Pentru mine a fost umilitor”

După meciul contra U Cluj, Claudiu Niculescu nu a avut explicații despre eșecul devastator. Aceasta a mărturisit că rezultatul a fost unul umilitor pentru el.

Explicații nu am, trebuie să văd meciul ca să îmi dau seama ce s-a întâmplat. Trebuie să uităm ce s-a întâmplat, a fost un meci extrem, extrem de slab al nostru. Nu mă așteptam, de aceea trebuie să văd meciul, să îmi dau seama ce s-a întâmplat. E supărător, foarte supărător. Pentru mine a fost umilitor acest rezultat.

Din păcate, deși după meciurile din Antalya aveam mare încredere, am în continuare încredere, dar nu mă așteptam la un așa debut, să avem evoluția aceasta. Sper că a fost un accident urât, dar nu avem nimic altceva de făcut decât să ridicăm capul din pământ și să mergem mai departe. Avem obligația să câștigăm meciul următor, de la Timișoara, altă variantă nu avem. Trebuie să luptăm în continuare”, a declarat Claudiu Niculescu la conferința de presă.

Claudiu Niculescu își dorea să se califice în play-off

Concordia Chiajna urmează să se mai lupte, în sezonul regulat, cu Poli Timișoara și FC Buzău. Primul meci se dispută acasă, iar cel de-al doilea în deplasare. În acest moment, Petrolul este în fruntea clasamentului din Liga 2, cu 45 de puncte. Locul doi este ocupat de FC Hermannstadt, cu 38 de puncte. Podiumul se încheie cu U Cluj, iar Concordia Chiajna ocupă locul 4 cu 32 de puncte. Diferența dintre locul 3 și 4 este de doar patru puncte.

Trebuie să îndeplinim obiectivul de calificare în play-off, pentru noi nu e altă variantă. Trebuie să câștigăm, să mergem acolo, după aceea se va juca până la finalul play-off-ului promovarea. Nu e echipă scăpată în câștigătoare. Sunt puncte multe, e o ușoară diferență între noi și locul 2, dar urmează alte etape.

(N.r. – Dacă i-ar plăcea să promoveze Concordia Chiajna și Universitatea Cluj) Ar fi bine, ce să zic? Dar acum mă gândesc să fim noi în Liga 1. Mai întâi mă gândesc la echipa mea, apoi la alte echipe”, a mai spus Claudiu Niculescu, care și-a amintit de perioada petrecută la ”U” Cluj.