Clauza nemaivăzută pe care Mirel Rădoi o are în contractul cu Universitatea Craiova: „Altfel, pică înțelegerea”

Bordei Radu / 16.08.2022, 09:44
Clauza nemaivăzută pe care Mirel Rădoi o are în contractul cu Universitatea Craiova: „Altfel, pică înțelegerea”

Mirel Rădoi și-a luat toate măsurile de siguranță înainte de a semna contractul cu Craiova lui Rotaru. Chiar antrenorul a recunoscut că este dificil de lucrat cu el, pentru că pune condiții clare celor cu care colaborează. Iar una din clauze chiar este inedită.

Clauza pentru care Mirel Rădoi a insistat în negocierile cu șefii olteni. „Vrea să scape de sifoane”

Fostul președinte de la Rapid și Dinamo, Dinu Gheorghe, a dezvăluit din culisele negocierilor dintre Mirel Rădoi și oficialii Universității. Antrenorul a mai fost dorit de olteni și în vară, dar atunci condițiile fostului selecționer nu au fost pe placul patronului Mihai Rotaru. Acum, însă, acesta a fost mai deschis la compromisuri, mai ales că echipa nu arăta deloc bine cu Balint pe bancă. Dinu Gheorghe a prezentat, la Prosport, una din condițiile incredibile solicitate de Rădoi.

Am înțeles că Mirel nu vrea ca jucătorii să mai discute cu patronatul, pe la spatele antrenorului. Astfel, toate discuțiile pot fi purtate doar în prezența lui Rădoi. Așa că, dacă Ivan, de exemplu, e sifon și îi spune lui Rădoi, acesta poate rupe contractul, a declarat Dinu Gheorghe

Rădoi a venit să aducă titlul la Craiova și a semnat un contract până în 2-24, pe un salariu de 17.000 de euro lunar.

Mirel Rădoi, prima reacție după victoria cu Mioveni: „V-am obișnuit prost. Mă așteptam să fie un meci disputat”

Universitatea Craiova a obținut prima victorie în Superligă sub comanda lui Mirel Rădoi. Oltenii s-au impus cu 1-0 contra lui CS Mioveni, într-un duel din runda cu numărul 5 care s-a disputat la Severin.

Mirel Rădoi s-a declarat încântat de prestația jucătorilor săi. Însă, în același timp, a tras un semnal de alarmă cu privire la starea gazonului de la Severin.

Un 1-0, probabil v-am obișnuit prost cu rezultatul de la meciul cu Zorya. V-am spus că o să fie un meci disputat. Nu am avut spații și situația noastră s-a îngreunat. Am încercat să avem o circulație a balonului, o posesie prelungită. Am crezut că gazonul va fi mai bun, dar nu ne-a ajutat. Și va fi și mai greu joi… (n.r. – la meciul cu Hapoel Be’er Sheva din Conference League)

Un gol norocos, dar cred că per total ocaziile mari noi le-am avut și puteam să majorăm diferența. Cred că victoria ar fi fost mult mai clară. Eu, în momentul de față, cred că e o victorie meritată”, a spus Mirel Rădoi, imediat după partida câștigată în fața Mioveniului