Clubul care e gata să dea 200 de milioane de euro pe Mbappe

Iosif Pintilie 22.07.2023, 16:37
Clubul care e gata să dea 200 de milioane de euro pe Mbappe

Kylian Mbappe a fost scos din lot de PSG, după ce acesta a refuzat să își prelungească contractul cu francezii. Echipa din Paris vrea să îl vândă acum, pentru a nu-l pierde gratis vara viitoare.

Merge Mbappe la arabi?

Kylian Mbappe ar putea ajunge în fotbalul arab. Este dorit de Al-Hilal, echipă ce este dispusă să achite 200 de milioane de euro pentru a-l transfera de la PSG. Contractul oferit este unul ofertant: 400 de milioane de euro.

Mbappe ar putea accepta această ofertă. Cel mai probabil însă, se orientează către fotbalul european. Ținta este Real Madrid. Spaniolii au cheltuit însă, în această vară, 128 de milioane de euro, fără să producă bani din transferuri. Pentru moment, regulile fair-play-ului financiar încurcă transferul pe Bernabeu. Chelsea vrea să profite de situație și să în cumpere.

Mbappe nu a fost luat de PSG în cantonanetul din Japonia. Președintele clubului, Nasser Al-Khelaifi, a anunțat jucătorii că pot pleca dacă nu sunt luați în Japonia.

”Dacă cineva nu vrea să rămână aici pentru a apăra culorile, ușa este deschisă. Trebuie să fiți fideli clubului. Contez pe voi, vă voi susține precum familia mea, dar trebuie să fiți loiali. Cei care nu merg în Japonia, nu vor face parte din planurile clubului”, le-a spus Al-Khelaifi jucătorilor.

Acesta a mai transmis: ”Nimeni nu este mai presus de club, nici eu, și cine nu vrea să joace pentru echipă sau nu o respectă nu ar trebui să fie aici. Clubul a construit cele mai bune facilități din lume pentru ca jucătorii să prospere, acum nu mai sunt scuze. Nu vă va lipsi nimic.

Trebuie să ne concentrăm pe performanță și apoi rezultatele vor veni. Putem juca un fotbal grozav, iar fotbaliștii trebuie să corespundă suporterilor și clubului, care le oferă susținere. Vreau să le urez bun venit noului antrenor și noilor jucători. Este important să vă spun că antrenorul are libertatea de a face ce vrea, el decide totul”.

Urmăriți Playsport.ro și pe