Clubul din Liga 1 care l-a bulversat total pe Daniel Pancu: „E de studiu de caz!” Antrenorul nu înțelege cum s-a ajuns în situația dramatică din prezent

Olteanu Ștefan / 06.05.2022, 23:22
Clubul din Liga 1 care l-a bulversat total pe Daniel Pancu: „E de studiu de caz!” Antrenorul nu înțelege cum s-a ajuns în situația dramatică din prezent

Daniel Pancu (44 de ani), fost mare atacant la Rapid, a comentat pe seama situației în care se află clubul rival Dinamo, despre care spune că l-a bulversat total în acest sezon de Liga 1. Pancu e convins că schimbările repetate de la nivelul lotului, dar și cele de la nivelul băncii tehnice au contribuit la decăderea echipei din Ștefan cel Mare.

Dinamo e clubul din Liga 1 care l-a bulversat total pe Daniel Pancu. Ce spune despre situația echipei din Ștefan cel Mare

În sezonul 2021 – 2022, Dinamo a fost clubul din Liga 1 care a produs poate cele mai drastice schimbări la nivel de lot și bancă tehnică, iar deciziile șefilor din Ștefan cel Mare l-au bulversat total pe Daniel Pancu.

Fostul atacant al rivalei din Giulești nu înțelege cum Dinamo a ajuns în situația de a se bate până în ultimul moment pentru evitarea retrogradării. „Câinii” sunt deja matematic la barajul pentru menținerea/promovrea în Liga 1 și așteaptă nerăbdători să vadă ce adversară le va ieși în cale din eșalonul secund.

Au fost multe schimbări de antrenori și de jucători la Dinamo. Era normal să nu fie relații de joc, relații interumane. Acum arată mult mai bine, i-am văzut. Echipa e pe drumul cel bun.

Dinamo e un studiu de caz. Pentru că e greu să mai găsești ceva sinonim cu ce s-a întâmplat la Dinamo în acest sezon. Dinamo are 7-8 jucători foarte buni pentru Liga 1. Cum au ajuns în situația asta… e bulversant. Mă pun în situația jucătorilor. O lună vezi un coleg în stânga sau în dreapta, apoi după o lună vezi alt coleg. La catedră e altcineva”, a declarat Daniel Pancu.

În următoarea ordine, Dinamo a fost antrenată în actuala stagiune de Dario Bonetti, Sorin Colceag, Mircea Rednic, Flavius Stoican și Dușan Uhrin.

Dinamo va fi favorită la baraj

În ceea ce privește duelul de baraj, Daniel Pancu nu are emoții pentru Dinamo și spune că echipa lui Dușan Uhrin va fi favorită indiferent de ce adversară îi va ieși în cale.

Presiunea e foarte mare, pentru că ești la Dinamo. E foarte greu pentru jucători. Uhrin a mai fost în situația asta la Dinamo. Eu cred că Dinamo e favorită cu orice echipă din Liga 2, la baraj”, a mai spus Daniel Pancu, pentru ProSport.

În ultimele două etape, lupta la promovare în Liga 2 e deschisă. Astfel, „câinii” se pot aștepta la una dintre următoarele adversare: Petrolul Ploiești, Universitatea Cluj sau FC Hermannstadt.

Meciurile de la baraj se dispută în dublă manșă. Tragerea la sorți pentru stabilirea ordinii de disputare a meciurilor va avea loc la finalul campionatului. Partidele vor avea loc la începutul lunii iunie.

Să vină meciul de baraj! Reacțiile „câinilor” după FC Botoșani – Dinamo 2-3: „Am folosit toate armele. Nu contează cu cine jucăm la baraj, trebuie să câștigăm”.