„Coach” Marius Șumudică, mesaj fluviu înaintea meciului renașterii: „Voi înceta să fac asta!” 

Robert Zanfir / 11.01.2022, 22:24
„Coach” Marius Șumudică, mesaj fluviu înaintea meciului renașterii: „Voi înceta să fac asta!” 

Marius Șumudică le-a transmis fanilor un mesaj de încredere înaintea partidei cu Goztepe. Antrenorul a promis că partida va fi cea a renașterii echipei sale, Yeni Malatyaspor.

Marius Șumudică speră să pună capăt serie de coșmar, de zece meciuri fără victorie pe banca lui Malatyaspor. Românul a făcut o adevărată criză de nervi la adresa arbitrilor, după ultimul eșec, cu Trabzonspor. Pentru ultima clasată din Super Lig urmează partida cu Goztepe.

Coach Marius Șumudică, mesaj fluviu înaintea meciului renașterii: „Voi înceta să fac asta!”

Marius Șumudică și-a luat în serios rolul de liant între echipă și suporteri. Antrenorul a devenit extrem de activ pe rețelele sociale. Fostul tehnician al lui CFR Cluj le promite fanilor că va ridica clubul din situația dezastruoasă în care a ajuns.

Totuși, Șumudică a refuzat să mai vorbească despre transferuri. Constantin Budescu și Denis Alibec sunt doi dintre jucătorii care l-ar putea ajuta pe Șumudică.

„Cu toții muncim din greu în aceste zile, este un moment provocator pentru întreg clubul.

Dar este unul incitant în același timp. Suntem motivați de dorința noastră de a scoate echipa din zona retrogradării.

Și iubim fotbalul, lucrăm într-un mediu bun și sperăm să îi facem mândri pe fanii lui Malatya”, a scris Marius Șumudică pe contul de twitter.

Șumudică: Voi înceta să vorbesc despre transferuri

„Aici sunt doar antrenorul. Am o listă de jucători pe care i-am avansat la club. Am încercat să-i conving pe cât am putut să ni se alăture în această fereastră de transfer.

Mulți dintre voi îmi trimiteți mesaje și îmi place să vorbesc cu voi, am încercat să răspund la cât mai multe mesaje am putut. Dar trebuie să înțelegi că eu sunt doar antrenorul aici și trebuie să mă concentrez pe munca pe care o fac cu băieții mei.

Unele lucruri nu sunt la îndemâna mea. Pregătesc meciul împotriva lui Goztepe și toată atenția mea este să fac tot ce putem cu jucătorii pe care îi avem acum.

Știu că administrația lucrează pentru ca transferurile să aibă loc și încearcă să creeze cele mai bune condiții pentru ca noi să avem succes pe teren.

Voi înceta să vorbesc și să răspund la întrebări despre transferuri pentru că nu sunt în controlul meu și nu vreau să-mi pierd concentrarea. Sunt doar antrenor, conduc grupul pe care îl am cu mine la antrenament.

Vrem să vă facem fericiți vineri, așa că vă rugăm să veniți în spatele acestei echipe și să ne susțineți împotriva lui Goztepe. Avem nevoie de tine!”, este mesajul lui Șumudică.

Yeni Malatyaspor este pe locul 20 în Turcia, ultimul din Super Lig. Cu 15 puncte, echipa lui Marius Șumudică nu are voie să rateze victoria cu Goztepe, care este prima echipă deasupra liniei retrogradării.