„Coman al meu mă face campion”. Ce crede Bănel despre cutremurul Farul – FCSB

Iosif Pintilie 20.05.2023, 09:54
„Coman al meu mă face campion”. Ce crede Bănel despre cutremurul Farul – FCSB

Banel Nicoliță și-a ales favoritul în lupta pentru titlul din Superligă. Acesta vrea că echipa lui de suflet, FCSB, să ridice trofeul la finalul acestui an.

Banel Nicoliță crede că FCSB are un as în mânecă

Banel este convins că FCSB va profita de forma remarcabilă în care se află Florinel Coman și că va reuși să câștige meciurile cu Farul și Rapid tocmai datorită cifrelor pe care le are aceasta.

“Va fi un meci foarte greu şi chiar am emoţii. Există posibilitatea să pierdem, întâlnim o echipă foarte bună, montată. Au o singură soluţie: victoria. Eu cred că dacă FCSB va câştiga, este clar că va fi campioană. Cred că 80-90% FCSB este campioană. Coman al meu mă face campion”, a spus Bănel Nicoliţă, potrivit Fanatik.

10 goluri și nouă pase de gol a adunat Florinel Coman în cele 42 de meciuri jucate în acest sezon.

Marica nu crede în el

De cealaltă parte, Ciprian Marica spune că Florinel Coman nu este un argument atât de important în lupta pentru titlu, spunând că nu este nici Haaland, nici Lewandowski.

„Să spun sincer, puțin mă interesează adversarul dacă Farul își va face jocul pe care l-a arătat în marea majoritate a acestui campionat. Hai să fim serioși, nu e Florinel Coman vreo sperietoare acum. Să fim serioși, nu e vreun Haaland sau vreun Lewandowski, un jucător de care să te temi și care să necesite o atenție specială.

Avem și noi jucătorii noștri. Mă refer la Mazilu. Sunt convins că așteaptă această partidă cu entuziasmul și euforia lui de puști. Cred că avem armele noastre. Vreau să cred că îi vom dovedi, iar prin experiența lui Gică ne vom impune.

FCSB a avut partide buni, au jucători în formă, altfel n-ar fi ajuns și ei până aici, dar sincer chiar cred că suntem mai buni decât ei. Avem tot ceea ce ne trebuie să putem câștiga împotriva lor, chiar dacă acolo s-au investit bani serioși. Noi suntem o echipă mică, cu ghilimelele de rigoare, care reușește lucruri fantastice cu management bun, cu un antrenor dedicat. La noi, lucrurile se fac profesionist. Să vedem! Va fi o miză mare. Vreau să cred că acasă, mai ales, publicul ne va încuraja. Să nu uităm că Farul a pierdut doar un meci acasă în acest sezon”, a spus Ciprian Marica, pentru PRO TV.

Urmăriți Playsport.ro și pe