Coman și Mihăilă, probleme înaintea dublei cu Israel și cu Kosovo. Detalii de ultimă oră din interior

Ioan Valentin Oprea 08.09.2023, 15:15
Coman și Mihăilă, probleme înaintea dublei cu Israel și cu Kosovo. Detalii de ultimă oră din interior

Edi Iordănescu are o mare dilemă în ceea ce priveşte jucătorul pe care îl va folosi pe post de extremă stângă.

Atât Florinel Coman, cât şi Valentin Mihăilă, principalele sale opţiuni pentru această poziţie, acuză probleme de ordin medical. „Mbappe de România” s-a confruntat cu o puternică răceală încă de la sfârşitul săptămânii trecute, iar Mihăilă continuă să fie lovit de blestemul accidentărilor. Fotbalistul legitimat la AC Parma are o contractură musculară şi nu e încă refăcut 100%.

Iordănescu va lua o decizie doar după antrenamentul oficial

Andrei Vochin, consilier al preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu, a oferit ultimele detalii despre Coman şi Mihăilă şi a transmis că nu s-a luat încă o decizie finală în privinţa acestora. Se aşteaptă antrenamentul oficial din această seară, programat pentru ora 19.00, şi abia apoi Iordănescu jr. va trage concluziile.

Rămân în continuare cu aceleași semne de întrebare. Mihăilă din cauza unei contracturi musculare și a unei răceli în cazul lui Florinel Coman. Nu au putut să se antreneze așa cum ar fi trebuit și e un semn de întrebare inclusiv pentru selecționer”, a dat cârţile pe faţă Vochin, la emisiunea Fanatik Superliga.

Chestionat, la rândul său, pe marginea acestui subiect la conferinţa de presă premergătoare disputei cu Israel, Edi Iordănescu a dat totuşi senzaţia că starea celor doi fotbalişti evoluează înspre bine şi nu este exclus ca ambii să fie aruncaţi în luptă.

Fiul „Generalului” a subliniat că Mihăilă şi Coman nu sunt încă refăcuţi 100%, dar există bune speranţe ca aceştia să poată juca.

A abordat şi subiectul Ianis Hagi

Andrei Vochin nu a putut evita nici subiectul Ianis Hagi. Mai multe voci din fotbalul românesc l-au acuzat pe Iordănescu că a apelat la fotbalistul proaspăt transferat în La Liga, la Alaves, doar pentru a scăpa de gura lui Gică Hagi , însă Vochin apără decizia selecţionerului şi crede că fiul „Regelui” va avea un impact pozitiv la naţională.

El e într-un proces bun și la echipa națională mereu s-a simțit în largul lui.Dacă prima lui casă e la Constanța cu siguranță a doua lui casă e la echipa națională sau invers, nu se știe”, a adăugat oficialul de la Casa Fotbalului.

Vochin a avut şi un mesaj pentru fanii naţionalei. Acesta i-a îndemnat pe suporteri să creadă până la final în victorie şi a subliniat că este nevoie de răbdare ca tricolorii să deschidă defensiva Israelului.

Urmăriți Playsport.ro și pe