Compagno, dezvăluiri despre perioada grea prin care a trecut la FCSB: „Important e să nu cedezi”

Alex Matei 21.09.2023, 22:20
Compagno, dezvăluiri despre perioada grea prin care a trecut la FCSB: „Important e să nu cedezi”

Andrea Compagno a fost cel mai bun fotbalist de la FCSB în egalul, 2-2, de la Hermanstadt. Atacantul italian a marcat două goluri și a mai avut unul anulat pentru henț.

Compagno este supărat că echipa sa nu a reușit să învingă la Sibiu, dar fericit că a reușist să înscrie după șase meciuri.

Italianul nu mai înscrise un gol pentru FCSb de 46 de zile.

Ce a spus italianul

A fost bine, prindem acest punct și mergem înainte. Mi-a zis că a fost anulat golul pentru henț. Nu a fost clar pentru mine. Cel mai urât lucru pentru un atacant să te bucuri cu suporterii și apoi să vezi că nu e gol. A fost un meci cu foarte multe ocazii. Și ei și noi am avut multe ocazii. Cred că a fost un egal corect. Important e să nu te oprești, să muncești în continuare. Trebuie să nu cedezi și să-ți ajuți echipa. Dacă ne uitam la anul trecut, acum e foarte bine. Păcat că am lăsat două puncte aici, a declarat Andrea Compagno la Digi Sport.

Meciul cu Hermannstadt, 2-2, a fost primul egal din acest sezon pentru FCSB. Echipa lui Becali continuă să conducă clasamentul în Superliga. Pentru FCSB urmează jocul cu Sepsi, de duminicp.

Urmăriți Playsport.ro și pe